Carlo Ancelotti: "Arda Güler pazartesi takımla çalışacak"

23.09.2023 - 14:12 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 14:22

İspanya Ligi takımlarından Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in pazartesi günü takımla çalışmalara başlayacağını açıkladı.

Carlo Ancelotti: "Arda Güler pazartesi takımla çalışacak"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in geri dönüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Arda Güler, pazartesi günü takımla antrenmanlara başlayacak"

İspanyol basınına konuşan İtalyan teknik adam, "Arda Güler, pazartesi günü takımla antrenmanlara başlayacak" dedi.

Arda Güler 2 ay sonra antrenmana çıkmıştı

Bilindiği üzere Real Madrid takımında ilk yılını geçiren ve sezon öncesi hazırlık kampında sakatlanan milli futbolcu Arda Güler, dün yaklaşık iki ay sonra takımla birlikte ilk kez sahada antrenmanlara başlamıştı.

İlgini Çekebilir
"Hamit ile Hakan, Burak'a Milli Takım'ı bıraktırdı"
Habere Git

"Yarınki maç bizim için çok önemli

Öte yandan Atletico Madrid ile oynayacakları maça da değinen Carlo Ancelotti, "Yarınki maç bizim için çok önemli. Atletico Madrid güçlü bir rakip. Bu maçı oynamak için sabırsızlanıyoruz.

"Jude Bellingham yarın oynayacak"

Vinicius? Evet yarınki maçta kadroda olacak. Ama 11 başlayıp başlamayacağına yarın karar vereceğiz. Madrid derbisi her zaman özeldir. İki rakip arasında çok kaliteli bir derbi olacak. Atletico, Lazio'ya karşı iyi bir maç çıkardı. Jude Bellingham yarın oynayacak" şeklinde konuştu.

Atletico Madrid - Real Madrid maçı ne zaman?

Atletico Madrid ile Real Madrid arasındaki karşılaşma yarın oynanacak. Saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Ünlü spiker en iyi üç futbolcuyu açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler