Carlo Ancelotti'den Arda Güler için El Clasico kararı!

26.10.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 26.10.2023 - 19:09

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin, Arda Güler'i Barcelona maçının kamp kadrosuna alacağı iddia edildi. Detaylar.

Carlo Ancelotti'den Arda Güler için El Clasico kararı!

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon transfer olduğu Real Madrid'de sakatlıklar nedeniyle henüz kadroya giremeyen Arda Güler için flaş bir iddia gündeme geldi. Carlo Ancelotti'nin milli yıldızı Barcelona ile oynanacak El Clasico maçının kadrosuna alacağı belirtildi.

Arda Güler artık geri sayıma geçti

Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği milli yıldız Arda Güler, üst üste yaşadığı talihsiz sakatlıkların ardından uzun süredir takımla birlikte antrenmanda yer alıyor. Henüz kadroya giremeyen 18 yaşındaki futbolcunun ilk maçı için artık geri sayıma geçildi.

Sevilla maçının kadrosuna alınmamıştı

İspanyol basını, bir kez daha sakatlanmak istemeyen Arda Güler'in fiziksel olarak tamamen hazır hale gelmeden forma giymeyeceğini yazdı. Sevilla maçının kadrosunda olması beklenen genç yıldız, Ancelotti tarafından bu maçın kadrosuna alınmamıştı.

İlgini Çekebilir
Ancelotti: "Arda Güler, 10-15 gün içinde tam formuna kavuşacak"
Habere Git

Real Madrid'de Arda Güler için El Clasico kararı!

Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçının kadrosunda da yer almayan Arda Güler için yeni bir iddia ortaya atıldı. Milli yıldızın El Clasico atmosferini tecrübe etmesini isteyen İtalyan teknik adam, Arda Güler'i Barcelona maçının kadrosuna alacak.

Forma vermeyecek iddiası

Haberde Arda Güler'in hala tam olarak hazır olduğunu düşünmeyen Ancelotti, genç futbolcuya Barcelona karşısında forma vermeyecek ancak takımla birlikte olarak El Clasico atmosferine alışmasını sağlayacak.

Barcelona - Real Madrid maçı S Sport'ta

Barcelona ile Real Madrid arasında El Clasico mücadelesi 28 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Saat 17.15'te başlayacak bu dev mücadeleyi S Sport naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler