Carlos'tan Özil yorumu: 'Benden sonra gelen en büyük oyuncu'

06.02.2021 - 09:48 | Son Güncellenme: 06.02.2021 - 09:56

Fenerbahçe’nin unutulmaz futbolcusu Roberto Carlos, Fenerbahçe - Galatasaray derbisini ve sarı lacivertli takımın Mesut Özil transferini yorumladı. Detaylar haberimizde...

Carlos'tan Özil yorumu: 'Benden sonra gelen en büyük oyuncu'

Fanatik'e konuşan Fenerbahçe’nin eski süperstarı Roberto Carlos, "Türkiye’de oynarken Galatasaray maçları, hem özel hem de unutulmazdı. Umarım derbiyi Fenerbahçe kazanır ve sezon sonunda da şampiyon olur" dedi . 

'Taraftarın olmaması üzücü'

Bu sezonki Fenerbahçe ve derbiyle ilgili yorumunuz?

"Fenerbahçe, şu an çok iyi bir yapı kurmuş durumda ve harika bir sezon geçirmesi için her şeye sahipler. Özellikle orada oynarken, Galatasaray maçları gerçekten çok özeldi. Bu derbi; hem yoğun duyguların yaşandığı hem de unutulmaz anların olduğu bir şölen. Taraftarın olmaması üzücü. Umarım maçı Fenerbahçe kazanır ve sezon sonunda da şampiyon olur."

‘Mesut en iyilerden...’

Mesut Özil için düşünceleriniz?

“Mesut, dünyanın en iyi oyuncularından. Harika bir kariyere sahip ve olağanüstü bir yetenek. Fenerbahçe’ye büyük katkıları olacaktır. Daha önce de söylediğim gibi, benden sonra Fenerbahçe’ye gelen en büyük oyuncu (Gülerek).”

‘En keyif aldığım Emre’ydi’

Artık sportif direktör olan Emre Belözoğlu için neler söylersin?

“Emre, Fenerbahçe’de birlikte oynamaktan en çok keyif aldığım isimlerin başında geliyordu. Yönetici kısmında da başarılı olacağından eminim ve ona başarılar diliyorum.”

Senin için hazırladığımız haberler