Casillas'tan Ajansspor'a özel açıklamalar: 'Elimizden geleni yaptık...'

12.12.2018 - 03:22 | Son Güncellenme: 12.12.2018 - 03:22

Iker Casillas, Galatasaray maçı sonrası Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu.

Casillas'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'İstanbul'a kazanmaya gelmiştik'

İstanbul'a bu sonucu elde etmeye gelmiştik. Birinciliği garantilemiş olmamıza rağmen kazanmak önemliydi. Çok üst düzey sevide olduğumuzu gördük. 

"Ben de elimden geleni yapıyorum"

Karar Luis Enrique'nin ben çalışmaya devam edeceğim. Elbette yeniden İspanya Milli Takımı'na seçilmeyi bekliyorum. Fakat İspanya'da çok sayıda iyi kaleci var. Bu bir yarışma seçilirsem en iyisini yapacağımı düşünüyorum. Fakat kimsenin üstünde kesin olarak İspanya Milli Takımı'na seçilecek diye bir kimlik kartı yok. Bu büyük bir yarışma grubu herkes milli takımda olmak istiyor. Herkesin İspanya milli takımında olma arzusu var. Dolayısıyla yarışmada kim daha iyi görünüyorsa o davet edilir. İlla kimsenin üstüne milli takıma çağrılacak diye bir yazı yazmıyor. Kimsenin böyle bir ayrıcalığı yok. Çağrıldığım zaman zaten ben bunu seve seve yaparım. Ama herkes İspanya milli takımın da olmayı hak ediyor. Ben de elimden geleni yapıyorum.

"Solari başarılı bir teknik direktör"

Solari büyük bir teknik direktör ve çok başarılı. Gerçekten önemli bir teknik adam. Son derece önemli bir ivme yakaladığını düşünüyorum ve Real Madrid ile. Solari başarılı bir teknik direktör. Başka ne söyleyebilirim ki? Başarılı bir teknik direktör.

Senin için hazırladığımız haberler