Andre Castro: Fernando ve Maicon'a düşünmeden gelmelerini söyledim

22.11.2017 - 13:25 | Son Güncellenme: 22.11.2017 - 13:25

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Göztepe’de forma giyen Andre Casto, yayıncı kuruluş BeIN Sports’a bir röportaj verdi. Castro, Galatasaray’ın yeni transferleri Fernando ve Maicon’a Türkiye’ye gelmeleri için referans verdiğini açıkladı.

29 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusunun yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

“TÜRKİYE’YE HER FUTBOLCUNUN GELMESİ İÇİN TAVSİYEDE BULUNURUM”

Türkiye’ye gelip gelmeyeceğine karar vermek isteyen bir futbolcuya kesinlikle direkt çık ve gel derim. Dedim de zaten. Galatasaray’da oynayan Fernando ve Maicon ile aramızda bu tarz bir konuşma geçmişti. Türkiye ile ilgili sorular sormuşlardı. Benim cevabım, “Direkt gelin, burada çok mutlu olursunuz. İnsanlar burada futbolu çok seviyorlar. Çok güzel bir lig var. Ailenizle birlikte keyif içinde yaşayabileceğiniz bir ülke. İklim olarak da çok güzel bir ülke. İngiltere gibi soğuğu ve yağışı çok olan bir ülke değil. Yaşamaktan da, futboldan da çok keyif alacağınız bir ülke diyebilirim” demiştim. Böyle bir referans verdim.

ADEM, SABRİ VE SELÇUK’A ÖVGÜ

Birçok Türk oyuncuyla çalıştım. Çok yetenekli oyuncularla çalıştım. Mesela Adem Büyük, çok yetenekli bir oyuncu. Milli Takım’da da Türkiye’yi temsil edecek bir oyuncu olarak düşünüyorum. Sabri Sarıoğlu çok ciddi bir kariyere sahip. Genç Türk oyuncuları, Selçuk Şahin gibi oyuncuların profesyonelliklerinden örnek alırlarsa, bence kendi kariyerleri açısından ciddi yol alacaklardır.

Senin için hazırladığımız haberler