Cavani, transfer için Fenerbahçe'den ne istedi?

23.09.2020 - 10:16 | Son Güncellenme: 23.09.2020 - 16:28

Fransız ekibi Paris Saint Germain'den ayrılan Edinson Cavani'nin Fenerbahçe'ye transferi gündemde. Cavani, Fenerbahçe'den kaç para istedi? Nasıl bir sözleşme talep ediyor?

Cavani, transfer için Fenerbahçe'den ne istedi?

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Vedat Muriç'in Lazio'ya transfer olması sonrasında forvet transferini gerçekleştirebilmek için atağa kalktı. Gündeme gelen isimlerden biri de Edinson Cavani oldu. Edinson Cavani, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Transferle ilgili gelişmeler ve son detaylar haberde...

Emre Belözoğlu, Cavani için fiyat sordu

Fransız ekibi Paris Saint Germain'den ayrılan ve bonservisi elinde olan Edinson Cavani için Fenerbahçe de harekete geçti. Emre Belözoğlu, Edinson Cavani'nin menajeriyle temas kurdu ve golcü isim için fiyat sordu.

Cavani, Fenerbahçe'den kaç para istedi?

Akşam'ın haberine göre; 33 yaşındaki Uruguaylı golcü Edinson Cavani, Fenerbahçe'den 3 milyon Euro imza parası, yıllık 3.5 milyon Euro net ücretten 4 senelik sözleşme talep etti.

Cavani'nin toplam maliyeti ne kadar?

Erol Bulut'un ısrarla istediği Edinson Cavani'nin 4 yıllık maliyeti bonuslar hariç futbolcunun maliyeti 17 milyon Euro'yu bulunca transfer askıya alındı.

Atletico Madrid ve Real Madrid'in de listesinde

Fenerbahçe'den olumlu yanıt alamayan Edinson Cavani'nin Atletico Madrid ve Real Madrid ile de görüşme yaptığı Fransız basını tarafından yazılmıştı. Futbolcunun, Avrupa piyasasında birkaç talibi olduğu gündemde. 

Cavani'nin gol ve performansı

2013 yılında İtalyan ekibi Napoli’den PSG’ye tam 64 milyon 500 bin euro bonservis bedeliyle transfer olan tecrübeli golcü, 7 yıl boyunca Fransa’da 301 maça çıktı ve 200 gol, 43 asistlik performans sergiledi.

Edinson Cavani 3 kez gol kralı oldu

Uruguaylı yıldız, Fransa’da ve İtalya’da forma giydiği dönemlerde toplamda 3 kez gol krallığı tacını da taktı. Golcü isim Uruguay Milli Takımı'nda ise 2008'den bu yana 116 maçta 50 gole imzasını attı.

Senin için hazırladığımız haberler