Bakır: "Galatasaray'dan çekinmiyoruz"

29.10.2019 - 17:52 | Son Güncellenme: 29.10.2019 - 17:54

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi konuştu. Bakır, Galatasaray deplasmanının zor geçeceğini fakat; İstanbul’dan iyi bir sonuçla dönmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

Hasan Bakır: “Ankaragücü maçını kazanarak kötü havayı kaldırdığımıza inanıyoruz”

Galibiyet alınca her şey güzelleşiyor. Futbol böyle bir oyun. Galip gelemeyince yaptığınız şeylerin anlamı kalmıyor. Kötü bir süreç yaşadık. Taraftarlarımız da umutsuzluğa düşmek üzereydi. Bu süreçten çıkacağımıza inanıyorduk. Alanya maçı kötü bir maçtı bizim açımızdan. Ankaragücü maçını kazanarak bu havayı ortadan kaldırdığımıza inanıyoruz.

Hasan Bakır: ”Ankaragücü maçı 6 puanlık bir maçtı”

Takımımızda mutlaka eksiklerimiz vardır. Eleştirileri de anlıyoruz. Zaman birçok şeyin ilacı oluyor. Zaman bizim lehimize ilerleyecek. Bazı futbolcularımızdan performans anlamında faydalanamıyoruz. Ankaragücü maçına temkinli başladık. Rakibe gol fırsatları da verdik. Fakat; toparlandık ve kazanmayı başardık. Ankaragücü ligdeki rakiplerimizden biri olduğu için 6 puanlık bir maçtı. Oyuncularımızın güveni arttı. Zor bir süreçteyiz.

Hasan Bakır: “Galatasaray’dan çekinmiyoruz”

Galatasaray ligin en iyi takımlarından biri. Özel, bireysel performanslar sergileyen oyuncuları var. Deplasmanda oynamak zor olacak. Fakat; Ankaragücü ve kupa maçında aldığımız galibiyetle İstanbul’a gideceğiz. Zor bir deplasmandan puan ya da puanlar almak istiyoruz. Rakibimizden çekinmiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler