Çaykur Rizespor'dan İsmail Kartal kararı!

09.10.2019 - 11:47 | Son Güncellenme: 09.10.2019 - 14:53

Çaykur Rizespor'dan İsmail Kartal kararı!

Çaykur Rizespor Kulübü geleceğe umutla bakıyor. Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Alanyaspor maçıyla birlikte toparlanacaklarını ifade ederken, teknik direktör İsmail Kartal’a duydukları güveninin altını çizdi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

Hasan Yavuz Bakır: "Beklenmedik sonuçlar aldık ama toparlanmasını biliriz"

Taraftarımız, beklenmedik sonuçlara rağmen takımı inanılmaz sahipleniyor. Kaybedilen  maçlardan sonra bile oyuncularımızı alkışlıyorlar. Antrenmana gelip takımı desteklediler. Hocamıza karşı büyük bir destek var. Rizespor taraftarları kötü sonuçlarda da destek oluyor. İç saha maçlarında aldığımız puanlar tabi ki üzüntü verici. Böyle beklentilerimiz yoktu. Futbolda bazen olmuyor. İstediklerinizi gerçekleştiremiyorsunuz. Toparlanmasını biliriz. Bu konuda pratiğimiz var. Bu süreçten çıkmayı bileceğiz.

Hasan Yavuz Bakır: "Trabzonspor yenilgisi bizi üzdü"

Trabzonspor kaliteli bir kadroya sahip. Zor bir maçtı. İyi de bir dönem geçiriyorlar. Oyunları her geçen gün gelişiyor. Ona rağmen çok inanmıştık. Galibiyet istiyorduk. İlk yarının sonunda inancımızın ne kadar doğru olduğunu görmek bizi mutlu etmiştik. Mevsim normallerinin üstünde bir yağmur vardı. Saha 70.dakikadan sonra çekilmez bir hal aldı. Topu sürmekte bile zorluk yaşadık. Net pozisyonlarımız vardı. Maalesef istediğimiz galibiyeti alamadık. Şans da yanımızda değildi. Oyunun kontrolü bizdeydi. Fakat; son bölümde kaybettik. Buna çok üzüldük.

"Alanyaspor maçıyla puan kayıplarını telafi edeceğiz"

Elbette maç kaybedebiliriz ama iyi oynayınca kaybetmek üzüntü verici. Futbolcularımız da çok üzgün. Beklenmedik bir sonuç oldu Trabzonspor mağlubiyeti. Her şeye rağmen Karadeniz derbisinin kaybedilmesiyle bile taraftarlarımız takıma sahip çıkıyor. Milli arayı iyi değerlendireceğiz. Alanyaspor maçıyla birlikte inşallah telafi edeceğiz.

Hasan Yavuz Bakır: "İsmail Kartal ile yolların ayrılması söz konusu değil"

İsmail Kartal ile ilgili bir tasarrufumuz yok. Futbolda kan değişikliği görüyoruz ama bizim gündemimizde böyle bir şey yok. Toplantı yapıldı, istifası istendi gibi haberler doğru değil. İsmail Hoca ile ilgili böyle bir girişimimiz yok. Daha yolun başındayız. Hocamızın deneyimine güveniyoruz. Oyun anlamında da bir problem yok. Sadece bazı oyuncularımızın form grafiğinin artması gerekiyor. Bunun için de çalışılıyor. Alanya, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarıyla birlikte bu olumsuz dönemi geride bırakacağız.

Rizespor taraftarlarına özel teşekkür

Taraftarlarımız çok güzel görüntüler sergilediler. 90 dakika küfre maruz kalmalarına rağmen küfretmediler. Örnek bir davranış sergilediler. İnşallah tüm tribünlerde küfürsüz maçlar izlenir.

Senin için hazırladığımız haberler