Çebi'den Albayrak'a VAR göndermesi!

23.12.2019 - 14:38 | Son Güncellenme: 23.12.2019 - 14:38

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 3-1 kaybettikleri Fenerbahçe derbisinin ardından hakem hatalarına yönelik düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken açıklamalara imza attı. Çebi, Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’a da göndermelerde bulundu.

Ahmet Nur Çebi’den Albayrak’a gönderme

VAR kayıtlarının açıklanması gerektiğini ve protokolün değişmesi gerektiğini vurgulayan siyah-beyazlıların 1 numaralı ismi isim vermese de Albayrak’a göndermede bulunu. Çebi, ”VAR kayıtları açıklanmalı. Neyi gizliyorsunuz? Futbol ailesinden neyi gizliyorsunuz? Biz de başkaları gibi elimizde kayıt var mı diyelim? Çürükleri temizlemezseniz bütün elmaları, futbolu yok edeceksiniz! Bize cephe alacak olanlar bir kere daha düşünsünler” dedi.

Abdurrahim Albayrak ne demişti?

Elimizde VAR kayıtları ve sesleri var diyen Abdurrahim Albayrak, "Bu kadar çabamıza, bu kadar ekonomik krizdeki emeğimize yazıktır, günahtır. Öbür kulüplere de yapılmasın. Eğer bir takım şampiyon ilan edilecekse, açık açık şampiyon yapsınlar. Herkes de boşu boşuna uğraşmasın. Bu kadar emeğe yazık günah değil mi? Bildiğim bir çok şey var. Bana söylenen çok şeyler var. Türk futbolu adına üzülüyorum. Son derece de kızgınım. Zamanı geldiği zaman çok şey paylaşacağım." ifadelerini kullanmıştı. (AJANSSPOR DETAY HABER)

BEŞİKTAŞ BAŞKANI AHMET NUR ÇEBİ'NİN AÇIKLAMALARININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler