Cedi Osman: "Bu sene bambaşka bir Cleveland var"

05.12.2021 - 13:25 | Son Güncellenme: 05.12.2021 - 16:21

Basketbol haberleri. NBA'de Cleveland Cavaliers'ta forma giyen başarılı oyuncu Cedi Osman, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Cedi'nin açıklamaları.

Cedi Osman: "Bu sene bambaşka bir Cleveland var"

AJANSSPOR-HABER

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Cleveland Cavaliers'ta forma giyen başarılı temsilcimiz Cedi Osman, S Sport'ta yayınlanan 3 Saniye programında Deniz Aksoy'un konuğu oldu.

"Bu sene bambaşka bir Cleveland var"

Kendi performansını ve takımın genel performansını değerlendirerek sözlerine başlayan Cedi Osman, "Bu sene çok farklı bir Cleveland var. Baktığınız zaman son 2-3 sene geçirdiğimiz sezon ile şu anki geçirdiğimiz sezon arasında dağlar kadar fark var. Bu sene çok çok daha iyi takımız ve daha da tecrübe kazandık ve daha da olgun oynuyoruz. Şu anda 12 galibiyet ve 10 mağlubiyetle sezona iyi bir başlangıç yaptık. Umarım böyle devam ederiz. Takımın havası çok iyi. Birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Uzun zamandır birlikteyiz. Bu seviyelere çıkabileceğimizi biliyorduk. Artık bu sene bambaşka bir Cleveland var" dedi. 

"Utah maçı zor olacak"

Utah Jazz ile oynayacakları karşılaşmaya da değinen Osman, "Çok zor bir maç olacak. Aslında çok zor bir fikstürden geçiyoruz. Şu anda deplasman turundayız ve çok iyi başlangıç yaptık. Hem Dallas'ı hem de Miami'yi yenerek. Çok güzel bir başlangıç yaptık. Utah maçı zor olacak. Bir taratan da Erdem abinin olması o maçı daha keyifli hale getiriyor. Zaten Erdem abiyle bululup güzel bir sohbet edeceğiz" şeklinde konuştu.

"En iyi şekilde bayrağımızı temsil etmeye çalışıyorum"

Son olarak Türk hayranlarına bir mesaj gönderen Osman, "Destekleyen herkese her zaman çok teşekkür ederim. Sürekli detsek mesajları alıyorum. Erken saatlerde insanların uyanıp maçımı izliyor olmalı gerçekten çok değerli. Hepsine teşekkür ediyorum. Ben de en iyi şekilde bayrağımızı temsil etmeye çalışıyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler