Galatasaraylı Cedric Bakambu'ya sürpriz teklif! Görüşmeler sürüyor

29.01.2024 - 15:18 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 15:30

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Cedric Bakambu'ya La Liga'dan talip çıktı. Real Betis, golcü oyuncuyu transfer etmek istiyor. Detaylar...

Galatasaraylı Cedric Bakambu'ya sürpriz teklif! Görüşmeler sürüyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Cedric Bakambu'ya La Liga'dan talip çıktı. Real Betis, Bakambu'yu transfer etmek için Galatasaray'a teklif sunduğu iddia edildi. 

Real Betis istedi

Foot Mercato'da yer alan habere göre, Real Betis, Galatasaray'ın golcü oyuncusu Cedric Bakambu'yu transfer etmek istiyor. İsponyol ekibi satın alma opsiyonu kiralık olarak istediği iddia edildi.

Galatasaray kabul etmedi

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın özel haberine göre; Galatasaray Real Betis'in Bakambu için yaptığı teklifi kabul etmedi.

Real Betis tekrar gelecek

Foot Mercato'da yer alan habere göre; Pellegrini'nin Bakambu transferini istediği ve bu kez İspanyolların bonservis bedeli karşılığında transferi bitirmek için Galatasaray'ın kapısını çalacağı öğrenildi.

Bakambu istatistikleri

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Cedrid Bakambu, Süper Lig'de 10 karşılaşmada forma giydi. Golcü oyuncu bu maçlarda 1 gol atma başarısı elde ederken Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maçta görev aldı. Bakambu, Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 gol atma başarısı elde etti.

Bakambu sıcak bakıyor

İspanya basını Bakambu'nun La Liga'da oynamak istediğini iddia etti. Çıkan haberlere göre; Real Betis, Cedric Bakambu'yu kadrosuna katmak istiyor. Bakambu da La Liga'ya dönmeye sıcak bakıyor

Senin için hazırladığımız haberler