Celalettin Çakıcı iddiaları cevapladı! Eto'o ile Ali Çamdalı tartıştı mı?

09.03.2018 - 16:00 | Son Güncellenme: 09.03.2018 - 16:00

Celalettin Çakıcı iddiaları cevapladı! Eto'o ile Ali Çamdalı tartıştı mı?

Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Yeşil Beyazlı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Ali Çamdalı hakkında da konuşan Çakıcı, Samuel Eto'o - Ali Çamdalı için çıkan iddiaları da cevapladı.

Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Galatasaray maçı için iddialıyız

Artık ligin son haftasına girdik. Zorluk derecesi biraz daha arttı. Artık bizim bundan sonra kredimiz fazla kalmadı. Bundan sonraki bütün maçları da final niteliğinde görüp ona göre oynamamız gerekecek. Galatasaray maçına iddialı şekilde hazırlanıyoruz. Elimizden geleni yapacağız.

Sergen Yalçın'a güveniyoruz

Son haftada hoca değişiklğine gittik. Kan değişikliğinin takıma iyi geleceğini düşündük. Futbol zekasına inandığımız Sergen Yalçın ile yola devam etme kararı aldık.

Yatabare'nin dönüşü güzel olacak

Yatabare antrenmanlara başladı. Diğer transferlerimizde de hiçbir sorun yok. Baktığımız zaman devre arasındaki transferler katkı sağlayacak transferlerdi. Bu hafta ve sonrasında transferlerin katkısını göreceğiz. Bunun da sahaya yansıması gerek.

Ali Çamdalı'ya katkıları için teşekkürler

Ali Çamdalı, Konyaspor camiası için önemli oyuncudur. Başarılarda önemli katkısı olmuş bir futbolcumuzdur. Sezon başı ve ortasında yönetimsel sorunlar nedeniyle yollarımızı ayırma kararı aldık. Eto'o'nun takıma katkı sağlama adına uyumsuz bir sorunu gözükmüyor. Eto'o takıma elinden gelen katkıyı verecektir. 

Hatalarımız var, düzelteceğiz

Kongre kararı yok. Eğer ortada başarısızlık varsa yapılır. Kötü gidiş ve yaşadıklarımızın muhabesini yapıp şapkamızı önümüze koyup ona göre davranmamız gerekir. Kendimize de öz eleştiri yapmamız gerekir. Ben bunu kendi adıma yapacağım. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler