Galatasaray Sacha Boey transferini KAP'a bildirdi

23.07.2021 - 15:48 | Son Güncellenme: 24.07.2021 - 00:25

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray yönetimi, sağ bek transferinde son olarak Rennesli Sacha Boey'u listeye aldı. İşte detaylar...

Galatasaray Sacha Boey transferini KAP'a bildirdi

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray'da yönetim ve teknik heyetin ortak aklıyla sürdürülen transfer çalışmaları, PSV Eindhoven maçından sonra hızlandı. Teknik direktör Fatih Terim'in DeAndre Yedlin'den memnun olmaması, takımı sağ bek transferine itti. Kulüp yönetimi, haftalardır süren aday futbolcu aramalarından sonra Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Sacha Boey'u gündeme aldı. 

 

Türkiye'ye geliyor

Le Parisien'den Benjamin Quarez, Rennesli Sacha Boey için Galatasaray'ın devrede olduğunu; taraflar arasında görüşmelerin sürdüğünü ve oyuncunun hafta sonuna doğru Türkiye'ye geleceğini iddia etti. Quarez ayrıca, Boey'un takım arkadaşlarıyla vedalaştığını da yazdı. 

 

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da Boey'in sarı-kırmızılı takımla 4 yıllık anlaşmaya vardığını ve pazar günü İstanbul'a geleceğini bildirdi.

1 milyon Euro bonservis, 400 bin Euro maaş

Öte yandan, Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre Galatasaray, Sacha Boey için Rennes'e 1 milyon Euro bonservis bedeli ve oyuncuya yıllık 400 bin Euro maaş önerdi.

Celtic'in teklifini reddetti

Sacha Boey geçtiğimiz günlerde Celtic'in teklifini geri çevirmişti. Genç futbolcu, Julien Stephan’ın Rennes döneminde Eduardo Camavinga, Adrien Truffert, Yann Gboho, Georginio Rutter ve Brandon Soppy gibi sahaya sürdüğü gençlerden biri. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray transferde coştu! Hollandalı sol bekle 3 yıllık imza
Habere Git

Sezonu Dijon'da kiralık geçirdi

Geçtiğimiz sezonu Dijon kulübünde kiralık geçiren Boey 24 maça çıktı, 1 kez asist yaptı. 20 yaşındaki futbolcu ayrıca Rennes'de de 2 maçta forma giymiştidi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın transferlerindeki doğum tarihi detayı! Terim ipucunu vermişti
Habere Git

Genç ve gelişime açık

Kamerun asıllı Fransız futbolcunun en büyük eksikliği atak sonlandırmada yaşadığı ifade ediliyor. Ancak potansiyelli ve gelişime açık bir futbolcu olarak görülüyor. Sacha Boey, sağ bek dışında sol bekte de performans gösterebiliyor.

Sasha Boey KAP'a bildirildi

Öte yandan Galatasaray geç saatlerde Sasha Boey transferi konusunda da KAP bildirimi yaptı. Sarı-kırmızılıların açıklamasında, "13.09.2000 doğum tarihli Sacha Boey’in transferi konusunda Fransız Stade Rennais FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.  

 

Cimbom Rumen futbolcu Alexandru Cicaldau'yu da KAP'a bildirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler