Cem Kınay: Faruk Süren aday olursa diğer adaylardan daha şanslı olur

17.04.2018 - 15:48 | Son Güncellenme: 17.04.2018 - 15:48

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Prof.Dr. Cem Kınay önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Kınay şunları ifade etti.

'Adnan Polat altını çizerek bahsediyorsa...'

"Galatasaray'ın bütün başkanları önemlidir. Adnan Polat döneminde de kendisi önemli işler yaptı ama takım 8.sırada kaldı. Adnan Polat bey burada altını çizerek 8.sırada kalmayı anlatıyorsa mutlaka başka bir şey anlatmak istiyordur."

'Başakşehir maçında 2000 yılını hatırladım, tam saha pres...'

"Başkanlar iyi yapar yada kötü yapar ama onlara saygımız sonsuz. Pazar günü her açıdan önemli bir maçtı. Gerçektenmuhteşem bir maç oynadı Galatasaray. Sonuçta Başakşehir çok değişiki bir oyun oynuyor. Fatih hoca çok kurt bir isim. Bunu da sahada gösterdi. Maçı tamamen kurgulamıştı. 2000 yılını hatırladım tam sahada pres oldu. Oyuncuların gösterdiği karakter önemliydi. Bu haftada Alanya'ya gidecektir. Hoca yine söyledi ama öyle deplasm an fobisi yoktur. Lig zor geçiyor ama Alanyaspor'u da deplasmanda yenip Beşiktaş maçını bekleyecektir. "

'Faruk Süren aday olursa diğer adaylardan daha şanslı olur'

"Faruk başkanın zaten başkanlığı dönemini herkes biliyor. Aktif bir eski başkandır kendisi. Galatasaray'ı yakından tanıyan, kurullara gelen bir başkan. Galatasaray'da bir ortak akıl oluşması gerekiyor. Faruk başkan istişareler yapıyor eğer beklediği şartla oluşursa aday olur ve diğer adaylardan daha şanslı olur"

Senin için hazırladığımız haberler