Çember dizisi tüm bölümleri izle

20.08.2020 - 18:43 | Son Güncellenme: 20.08.2020 - 18:49

Star TV'nin fenomen dizilerinden olan Çember dizisi hakkında vatandaşlar araştırmalar yapmaya devam ediyor. Çember dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var ve nerede çekiliyor gibi araştırmalar yapan izleyiciler, Çember dizisi reyting sonuçları kaç ve hangi günler oynuyor gibi araştırmalar da yapmaya devam ediyor... Çember son bölüm ve tüm bölümlerini full hd kalitesinde izlemek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

Çember dizisi tüm bölümleri izle

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan dizi hareketli konusu ile dikkat çekti. Star TV'nin fenomen dizilerinden olan Çember dizisi hakkında vatandaşlar araştırmalar yapmaya devam ediyor. Çember dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var ve nerede çekiliyor gibi araştırmalar yapan izleyiciler, Çember dizisi reyting sonuçları kaç ve hangi günler oynuyor gibi araştırmalar da yapmaya devam ediyor... Çember son bölüm ve tüm bölümlerini full hd kalitesinde izlemek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

KONUSU NEDİR?

6 filmlik bir polisiye serisi olan Çember, her bir filmde pek çok ünlü konuk oyuncuyu ağırlayacak.

Seyirciyi alışılmışın dışında hikaye kurgusu ile ekran başına çekecek 6 filmlik serinin ilk filmi “Oyunu Bozuyorum” 3 Temmuz Pazartesi Star TV ekranlarında başlayacak!
Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı ve yapımcılığını Yapımcılığını Ans Prodüksiyonun üstlendiği projenin başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alıyor.

Özel ekip iş başında...
Her filmde farklı ünlü isimlerin rol alacağı serinin ilk filmi olan Çember “Oyunu Bırakıyorum” da konuk oyuncu olan Sedef Avcı, sıradışı karakteriyle ekranlara gelecek ve seyirciyi şaşırtacak.

Serinin diğer filmlerinde rol alan ünlü isimler arasında; Menderes Samancılar, Melisa Sözen, Duygu Yetiş, Goncagül Sunar, İrem Altuğ, Füsun Erbulak gibi isimler yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler