Cengiz İzmitli'den sağlam kupon

04.09.2015 - 11:40 | Son Güncellenme: 04.09.2015 - 11:40

Bugün için sağlam kupon mu arıyorsun? Beklediğin kupon geldi. Son dönemde 3-4 maçlık kombine kuponlarıyla takipçilerinin yüzünü güldüren Cengiz İzmitli bugünkü kuponunu paylaştı.

Dün sağlam kupon arayan takipçilerine 3.93 katı veren kuponla kazandıran Cengiz İzmitli, bugün milli maçları masaya yatırdı ve 3 maçlık bir kupon yaptı. Gürcistan-İskoçya, Almanya-Polonya ve Sırbistan-Ermenistan maçları bulunan kuponu biraz detaylandıralım istersen;

Gürcistan-İskoçya: Grubun iddialı takımlarından İskoçya, zorlu deplasmanda. Gürcüler, evlerinde oynadıkları 3 maçın 2'sinde ilk yarıyı beraberlikle tamamladı. Cengiz İzmitli bu maçta da ilk yarı beraberlikten yana.

Almanya-Polonya: Grupta ilk iki sırayı paylaşan iki takımın mücadelesinde Cengiz İzmitli Karşılıklı Gol Var bahsini tercih etti. İki takım arasında oynanan ilk maçta Polonya 2 gol bulmuştu.

Sırbistan-Ermenistan: Grupta galibiyeti bulunmayan iki takım arasındaki mücadelede usta yazar, Sırbistan'a güveniyor ve Maç Sonucu 1 oynadı. 

3 maçta Cengiz İzmitli'nin tercihleriyle 3.94 katı veren bir kupon ortaya çıkıyor. Bu kuponla sen de kazanmak istersen hemen ücretsiz üye ol!

Senin için hazırladığımız haberler