Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ile Fred, Samsunspor Maçı Sonrası Konuştu

21.08.2023 - 23:26 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 23:33

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Samsunspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ile Fred maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ile Fred, Samsunspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 2. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştılar. Zorlu mücadelede Fenerbahçe, rakibini 2-0 mağlup ederek Trendyol Süper Lig'de 2'de 2 yaptı. Sarı-Lacivertli ekibin golleri Dzeko ve Szymanski'den geldi.

Maç sonu Dzeko'ya asist yapan Cengiz Ünder ile yeni transferlerden Fred açıklamalarda bulundu.

"Havalimanında da ona gol attıracağım demiştim"

Dzeko'ya gol attırmaya devam edeceğini ifade eden Ünder, "Dzeko ile konuşmamıza gerek yok çok iyi tanıyorum. Onu gördüğüm zaman topu kesmeye çalışıyorum. Havalimanında da ona gol attıracağım demiştim. Devamı gelecek. İlk maçında asist yapmak gurur vericiydi. Devamı gelecek." dedi.

"Çok daha iyi olacağım"

Maçtaki sakatlığına da değinen Ünder, "Sıcak da vardı. Zaman zaman kramplar girdi. Benim bu sezonki ilk maçındı ama iyi durumdayım. Çok daha iyi olacağım. Sadece kramp girdi hiçbir sıkıntım yok." dedi.

İlgini Çekebilir
Yeni yıldızlar yine atıyor Fener Samsun'da parlıyor
Habere Git

Fred: "Ben de yavaş yavaş arkadaşlarımı tanıyorum"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred'in Samsunspor ile oynanan Süper Lig maçının ikinci yarısında bulduğu gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Maç sonu konuşan Fred, "Genel olarak bakınca iyi bir maç oldu. İlk yarıda top fazla top kaybettik. Ben de yavaş yavaş arkadaşlarımı tanıyorum. Ancak ikinci yarıda performansımızı yukarı çektik. Pozisyonlar yakaladık." dedi.

"Tebrik ediyorum"

Takımda herkes elinden geleni yaptığını ifade eden Fred, "Ben de bir tane gol kaçırdım, bir tane de golüm iptal oldu. Takımda herkes elinden geleni yaptı. Önemli olan 3 puandı. Taraftar da 90 dakika destek verdi. Hem takımımı hem de taraftarımızı tebrik ediyorum." dedi.

"Sıcağa da alışmaya çalışıyorum"

Türkiye'ye transferini de değerlendiren Fred, "Her geçen gün takım arkadaşlarımı daha iyi tanıyoyprum: Sıcağa da alışmaya çalışıyorum. Genel olarak halindem mutluyum. Bugün çok savaştık ve 3 puan aldığımız için mutluyum. Çalışmaya devam etmeliyiz, çünkü perşembe günü kazanmamız gereken bir maç daha var." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler