Cengiz Ünder için 2 olasılık: Galatasaray, İtalya...

05.12.2022 - 13:49 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 13:58

Transfer haberi... Marsilya takımında teknik direktör Ivan Tudor ile yıldızı barışmayan Cengiz Ünder için Galatasaray ve Serie A takımlarından teklif var.

Cengiz Ünder için 2 olasılık: Galatasaray, İtalya...

AJANSSPOR HABER

Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder, ilk 11'deki yerini kaybetmesinden dolayı rahatsız. Teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı barışmayan milli oyuncunun Fransız takımından ayrılması gündemde.

Marsilya kiralık olarak Cengiz Ünder'i gönderecek

Marsilya, bonservisi için Roma'ya 8.5 milyon Euro ödediği Cengiz Ünder'i zarar ederek elden çıkartmak istemiyor. O yüzden kulüpte memnun olmayan oyuncunun kiralık olarak gitmesi büyük ihtimal olarak görülüyor. Ancak Fransız ekibini mutlu edecek zorunlu bir satın alma opsiyonla satış olabileceği vurgulanıyor.

Galatasaray, Cengiz Ünder'e teklif yaptı

Galatasaray'ın Cengiz Ünder'e olan ilgisi biliniyor. Sarı kırmızıların yaptığı teklife 25 yaşındaki futbolcu, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini belirterek 'Hayır' demişti. 

İlgini Çekebilir
Golcü oyuncu Galatasaray'a haber yolladı!
Habere Git

Galatasaray, Cengiz Ünder umudunu kesmedi

Bu yanıta karşın sarı kırmızılılar, transfer döneminde Cengiz Ünder'in istediği teklifleri alamaması durumunda kendilerine olumlu yanıt vereceği umudunu koruyor. Galatasaray, Cengiz Ünder'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

İtalya'dan Cengiz Ünder'e talipler var

jeunesfooteux sitesinin yorum haberine göre Cengiz Ünder'e Galatasaray'ın yanı sıra birçok İtalyan takımından ilgi var. Futbolcunun Roma'da oynadığı dönemden dolayı İtalya'da ciddi bir piyasası bulunuyor.

Igor Tudor'a Cengiz Ünder eleştirisi

Haberde, bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Igor Tudor ile ilgili eleştirilerde bulunuldu. Haberde, "Jorge Sampaoli döneminde çok önemli bir futbolcu olan Cengiz Ünder, 2021-2022 sezonunda 13 gol atarken 7 asist yapmıştı" denildi.

Cengiz Ünder isyanı: Ne büyük karmaşa!

Haber şöyle devam etti: "Bu sezon çoğu maça yedek başlayan Cengiz Ünder, artık Igor Tudor'un planlarında yer almıyor.  Galatasaray ve İtalya'dan birçok kulüp transferi bitirmek istiyor. Bizse Cengiz Ünder ile ilgili kararı anlamakta güclük çekiyoruz ve 'Ne büyük bir karmaşa' diye haykırmak istiyoruz." 

Cengiz Ünder'in Marsilya karnesi

Cengiz Ünder, bu sezon Marsilya ile Şampiyonlar Ligi ve Ligue 1'de 7'si ilk 11 olmak üzere toplam 20 maçta şans buldu. Oynadığı 718 dakikada 1 asist yapabildi.

Senin için hazırladığımız haberler