Cengiz Ünder, Montpeiller Maçından Sonra: Seni Öldürmeyen Şey Güçlendirir

03.01.2023 - 00:46 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 01:07

Fransa Ligi 17. haftasında Montpeiller deplasmanında Marsilya ile forma giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder, maç sonunda yüzünün son hâlini paylaştı. Detaylar...

Cengiz Ünder, Montpeiller Maçından Sonra: Seni Öldürmeyen Şey Güçlendirir

AJANSSPOR HABER

Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya'da forma giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder, 17. haftada karşılaşılan Montpeiller maçından sonra yüzünün son hâlini paylaştı. İşte son hali ve yorumu...

“Seni öldürmeyen şey güçlendirir.”

Montpeiller karşılaşmasının sona ermesinden hemen sonra sosyal medya hesabından sakatlandığı yerin fotoğrafını çeken Cengiz Ünder, “Seni öldürmeyen şey güçlendirir.” şeklinde yorumda bulundu. Ünder'in göz altı ve kaşında yarılma olduğu görüldü.

90 dakika forma giydi

Milli oyuncumuz Cengiz Ünder, Montpeiller karşılaşmasında 90 dakika forma giydi. Ünder'in formasını giydiği Marsilya karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş'ten maç sonrası transfer açıklaması! Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü...
Habere Git

Montpeiller deplasmanına konuk olan Marsilya, karşılaşmayı 2-1 kazanarak ligde 3. sıraya yerleşmeyi başardı. Marsilya'da Tavares, 47. dakikada takımını 1-0 öne geçirirlen Montpeillerli Esteve kendi kalesine attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Daha sonra Teji 90+1'de attığı golle skoru belirledi. Marsilya karşılaşmayı 2-1 kazanırken golcü oyuncu Tavares 87. dakikada kırmızı kart gördü.

Marsilya, 3. sıraya yerleşti

17 karşılaşmada 11 galibiyet alan Marsilya, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Fransız ekibi topladığı 36 puanla 3. sıraya yerleşti Bu sezon 34 gol atarken 19 golde kaleside gördü. Lider PSG'nin 44 ikinci sırada yer alan Lens'in ise 40 puanı bulunuyor.

2 gole katkı sağladı

Marsilya forması giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder, bu sezon Fransa Ligi'nde 15 karşılaşmada forma giydi. Ünder,  1 gol atarken 1 asist yapma başarısı elde etti. Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 karşılaşmada forma giyerken gol ve asist katkısı veremedi.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder'den Süper Lig devlerine cevap geldi
Habere Git

Süper Lig devleri peşinde

Fransa ekibi Marsilya'dan ayrılması gündemde olan Cengiz Ünder için Galatasaray ve Beşiktaş'ın devrede olduğu iddia edilmeye başlandı. İki Süper Lig devi öncelik olarak kiralamak isterken Marsilya ise bonservisi ile göndermeyi planlıyor.

Fransa Ligi Puan Durumu

Senin için hazırladığımız haberler