Cengiz Ünder için Atalanta'dan Marsilya'ya takas teklifi

19.08.2022 - 10:52 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 11:07

Galatasaray'ın da transfer gündeminde olan Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Cengiz Ünder için Atalanta'dan Marsilya'ya takas teklifi

Igor Tudor'un takımın başına gelmesinin ardından Marsilya'da ayrılacağı ayrılacağı söylenen Cengiz Ünder'in bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray'ın gündemine girdiği idddia edilmişti. Yıldız futbolcu için flaş bir transfer iddiası daha geldi.

Cengiz Ünder takasla ayrılabilir iddiası

Ünlü İtalyan gazeteci Ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio'ya göre, 25 yaşındaki milli futbolcu 2025 yılı Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Fransız ekibi Marsilya'dan takasla ayrılabilir.

Atalanta, Cengiz'e karşılık, Malinovskyi'yi teklif etti

Di Marzio'nun haberine göre; bir başka milli futbolcumuz Merih Demiral'ın formasını giydiği Serie A ekibi Atalanta Cengiz Ünder için devreye girdi. İtalyan kulübü, Cengiz Ünder karşılığında Marsilya'ya Ruslan Malinovskyi'yi takasta önerisi yaptı. İki kulüp arasında henüz bir anlaşmanın sağlanmadığı belirtilirken, görüşmelerin devam ettiği aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder, Aleyna Kalaycıoğlu'nun iddialı fotoğrafına tepkisiz kalmadı!
Habere Git

Okan Buruk görüntülü aradı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Marsilya'daki yeni hocası Tudor'la anlaşamayan ve kulüp arayışına başlayan Cengiz'i görüntülü arayarak takımından görmek istediğini iletmişti. 

İki maçta 107 dakika forma giydi

Güncel piyasa değeri 22 milyon Euro olan 25 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 47 maça çıkarken 13 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi. Milli futbolcu yeni sezonda Marsilya ile iki maçtada sahaya ilk 11'de çıksa da Reims maçında 62. dakikada Brestois maçında ise 46. dakikada oyundan alındı.

Senin için hazırladığımız haberler