Cengiz'den Koç'a: "Deniz bitmiş... Biter tabi!"

17.08.2020 - 14:44 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 14:44

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında takım harcama limitleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Cengiz'den Koç'a: "Deniz bitmiş... Biter tabi!"

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR DETAY

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Magdeburger Sigorta ile yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İsim vermeden Ali Koç'a gönderme

Limit konusu üzerinden Fenerbahçe'ye gönderme yapan Galatasaray Başkanı Cengiz isim vermeden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yüklenerek, "Başkaları sıkışmışsa, paraları Leyla'ya bastıkları için bu durumdalar! Sonra harcamak için limit istiyorlar. Neymiş Galatasaray oyunbozanlık yapıyormuş! Hayır! Ben de biliyorum geçmiş yönetimler gibi harcama yapmayı. Galatasaray ve Trabzonspor dışında kamuoyuna transferin detaylarını açıklayan gördünüz mü? UEFA'dan men, puan silme gelince 'Haksızlık, bize kimse ceza veremez' demelerini nasıl karşılıyorsunuz?

Biz bir tane futbolcuyu bildirmeyelim, bizi ertesi gün indirirler! Diğerlerini de indirsinler demiyorum ama siz medyasınız, neden sormuyorsunuz? Satan söylemiyor, alan da söylemiyor. Yıl sonundaki bilanço zarar çıkıyor. Deniz bitmiş! Biter tabi... Neden paraları Leyla'ya basıyorsunuz? Acı gerçek bu" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin Galatasaray' Başkanı Mustafa Cengiz'e cevap verip vermeyeceği merak ediliyor.

Ne olmuştu?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 4 Ağustos'ta 2020-2021 sezonunun takım harcama limitlerini açıklamasının ardından tartışmalar da başlamıştı.

Fenerbahçe, kendisine verilen 154 milyon TL'lik harcama limitine tepki göstermişti.

İtirazlardan sonra TFF Başkanı Nihat Özdemir; Fenerbahçe, Galatasaray, Kasımpaşa, Trabzonspor gibi kulüplerin de dahil olduğu 8 kulüple görüşme gerçekleştirmişti.

Toplantıda harcama limiti sisteminde değişiklik yapılmasına Galatasaray ve Trabzonspor karşı çıkmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler