Cengiz'e çok sert sözler: "14 aydır başkansın! Bir beka sorunu varsa..."

23.03.2019 - 17:51 | Son Güncellenme: 23.03.2019 - 17:51

Cengiz'e çok sert sözler: "14 aydır başkansın! Bir beka sorunu varsa..."

Sarı-Kırmızılı takımın Olağan Genel Kurulu'nda söz alan Galatasaray eski Başkan adayı Ozan Korkut, Mustafa Cengiz'e çok sert tepki gösterdi.

 

Cengiz'in sözlerini ve yönetimini eleştiren Korkut, "Sizin 'beka sorunu var' söyleminizi anlamadım. 14 aydır bu kulübün başkanısınız. 14 ayda ne yaptınız da beka sorununu konuşur hale geldik. Bunu da merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Korkut'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şöyle:

 

"İçeride aslan dışarıda kedi gibi..."

Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarının statlarını kendi imkanlarınıyla yaptıklarını söylediler. Endirekt olarak Galatasaray'ın devlete yük olduğunu ifade ettiler. Cevap vermediniz. İçeride bize aslan gibi kükreyen dışarıda kedi gibi davranan bir başkanımız var. Fatih Terim'e kabadayı dediler, bu söylemde bulunanlar ile aynı ortamda fotoğraf çektiriyoruz, sosyal medyadan paylaşıyoruz.

 

Hepimizin gururu kırılmışken, korsan bildiriyi düzenleyen kulüplerden birine plaket veriyoruz. Kulüpler Birliği'nin yayınladığı bildiri hala sitede dururken; sayın başkanımız, yazılı bir şekilde özür dilenmeden 'Bence özür dilediler' açıklaması yapıyor ve bizim gururumuzu kırıyor.

 

"Yanlışlar yapılır, düzeltilir..."

Bir yönetici sponsorluk toplantısında, 'Marka bu muydu' diyerek teyit alıyor. Umarım reklam anlayışınız bu değildir. Üyelik sürecini de yanlış yürütttüğünüz düşüncesindeyim. Yanlışlar yapılır, düzeltilir. Hangi kesimden olursa olsun, bu üyelik sürecini yanlış yönettiniz. Basında Galatasaray ve sahtekarlık kelimelerinin yan yana geldiğini gördük.

 

Sizin 'beka sorunu var' söyleminizi anlamadım. 14 aydır bu kulübün başkanısınız. 14 ayda ne yaptınız da beka sorununu konuşur hale geldik. Bunu da merak ediyorum."

"TFF için adayım sizsiniz"

TFF ve Bankalar Birliği'nin projesinin fikir babası olduğunu söylediniz. Haziran ayında TFF başkanlık seçimleri var. Benim adayım sizsiniz. Herkesten fazlanız var, eksiğiniz yok.

Senin için hazırladığımız haberler