Cenk Ergün: ''Negredo Galatasaray'a önerildi''

05.09.2018 - 14:42 | Son Güncellenme: 05.09.2018 - 17:42

Galatasaray'da dönemin transfer sorumlusu Cenk Ergün, Radyospor'da Ali Aydın'ın sorularını yanıtladı. Cenk Ergün, o dönem Negredo'nun Galatasaray'a transferi hakkında konuştu..

Galatasaray'da dönemin transfer sorumlusu Cenk Ergün, Radyospor'da yayınlanan  Bahse Gireriz programında Elvan Arat ve Ali Aydın'a konuştu.

Negredo'nun bir dönem Galatasaray'a önerildiğini aktaran Cenk Ergün, sözlerine şöyle devam etti:

''Galatasaray'da bir önceki sezonun çalışmalarını yaparken Negredo bize önerildi. Menajeri ile bir görüşme yaptık, Negredo'nun Galatasaray'a bedelsiz olarak gelebileceğini söyledi. Kulüp veya oyuncu ile görüşmedik. Tercihimiz Gomis'ti. Negredo ile maaş konusu konuşulsa neler olurdu bilemiyorum.''

''Gomis takım profiline uyan bir oyuncuydu''

Negredo'nun Galatasaray'a önerilmesine karşın oyuncu ile hiç görüşülmediğini vurgulayan Ergün, ''O dönem Valencia'yı takip etmedim. Negredo'nun menajeri ile konuştuk ve bilgilendirildik ama hiç anlaşma aşamasına gelmedik. Valencia ile de bir görüşmemiz olmadı. Gomis'in bonservisi bizim için ödenebilecek bir durumdaydı ve Galatasaray'a uyan profilde bir oyuncuydu'' ifadelerini kullandı.

''Valencia Kulübü ile resmi bir temasımız olmadı''

Cenk Ergün, sözlerini şöyle sona erdirdi: ''Valencia ile resmi bir temasımız olmadı. Negredo'nun menajeri oyuncunun bonservissiz olarak gelebileceğini söyledi ancak Valencia bizden bonservis bedeli isteyebilirdi. Galatasaray'a bedava gelecekti gibi bir durum söz konusu değil. Negredo Beşiktaş'ın çok değerli bir futbolcusu. Bizim tercihimiz Gomis oldu. Negredo'yu beğenmediğimiz için almadık diye bir durum da yok. Biz oyuncuyu almak isteseydik, bonservis ödemek zorunda kalabilirdik. Görüşmelerde o seviyelere hiç gelmedik.

 

Senin için hazırladığımız haberler