Cenk Ergün: "Nzonzi, Avrupa'da aranan bir oyuncuydu"

21.08.2019 - 19:45 | Son Güncellenme: 21.08.2019 - 16:51

Cenk Ergün: "Nzonzi, Avrupa'da aranan bir oyuncuydu"

Galatasaray'ın eski sportiff direktörü Cenk Ergün, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Falcao transferini uzaktan takip ettiğini, bir bilgisi olmadığını söyleyen Cenk Ergün'ün açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Fiorentina, Nagatomo'yu transfer edecek mi?

Fiorentina ilgili bir bilgi kulağıma gelmedi. Böyle bir şey olabilir ama bilmiyorum. Galatasaray'da gidecek oyuncularla ilgili çalışmalar yapılıyordur. Elbette gidecekler olacaktır.

Falcao transferinde son durum ne?

Nerede bir Galatasaraylı ile karşılaşsam, Falcao ile ilgili soru soruyor. Ben de dışarıdan takip ediyorum. Tahmin ediyorum kısa bir süre içinde açıklayacaklardır. Bilgim yok ama. Ben de takipteyim. İmza atılmamış her transferde geri dönüş ihtimali vardır ama elimizdeki veriler bu transferde geri dönüşün olmadığını gösteriyor.

"Nzonzi, Avrupa'da aranan bir futbolcuydu"

Nzonzi ciddi bir bonservisle Roma'ya gitti. Avrupa'da aranan bir oyuncuydu. Roma'nın kulüp içindeki değişikliklerden ötürü en işine geleni kiralamaktı. Ben Galatasaray'a çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. 

Seri ile uyumu...

Sezonla birlikte bu uyumu sağlamaya çalışacaklar. İkisi de çok üst düzey oyuncu.

 

Senin için hazırladığımız haberler