Cenk Ergün'den flaş açıklamalar! Arda Turan, Selçuk İnan, Fellaini...

15.08.2017 - 15:11 | Son Güncellenme: 15.08.2017 - 15:11

Cenk Ergün'den flaş açıklamalar! Arda Turan, Selçuk İnan, Fellaini...

AJANSSPOR ÖZEL/ Özgür SANCAR- Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

İşte Cenk Ergün'ün röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Güzel bir başlangıç oldu!'

"Güzel bir başlangıç oldu. Son dönemde birazcık dalgalı sonuçlarla ve lig sonunda tatmin etmeyecek pozisyonlarda bitirdik. Galatasaray taraftarını bu üzdü. Son dönemde kazandığımız kupalarla ve sahada verdğimiz mücadele ile taraftarın karşısına çıkmaya alışmış bir takımdık. Dün güzel bir kombinasyon çıktı sahada. Eski oyuncular ve yeni oyuncular iyi bir oyun oynadı. Taraftarı mutlu eden bir takım vardı sahada, aynı zamanda kalitesini ortaya koyan bir takım vardı"

'Gomis'in aslan yürüyüşü...'

"Gomis'in yaptığı aslan yürüşü benim ona verdiğim örneklerden ve önerilerden biriydi. Sen golünü at ve ortaya doğru hareketini yap taraftarın tepkisini görme. Futbolda dün yok hep yarın var. Bizim daha yapacak çok işimiz var. Her rakibimiz çok önemli. Biz her maç kendi mücadelemizi ve kalitemizi ortaya koyalım istiyoruz"

'Serdar Aziz yeni bir transfer gibi...'

"Gomis çok değerli bir oyuncu. Bu tabii şovun bir parçası ve Galatasaray ile özdeşleşmiş bir hareket.  Serdar Aziz sanki yeni bir transfer gibi performans verdi. Bu bizi çok mutlu etti. Keza Linnes ve Tolga iyi oynadı"

Sinan Gümüş'e teklif var mı? Açıkladı!

"Oyuncularıma destek olunmasını istiyoruz. Taraftarımız Sinan ile ilgili kırgın olduğunu gösterdi. Genç bir oyuncu biz ona gitmesi için erken olduğunu söyledik. Profesyonel bir hayat var tabii ki gitmek isterse gidebilir. Fakat biz onları kucaklıyoruz kalmak isterse kalabilir. Ucu açık bir süreç var. Benfica gayri resmi olarak görüşme oldu. Şu an resmi bir teklif yok. Sinan ilk olarak bize ayrılmak istediğini belirtmişti"

Selçuk Trabzonspor'dan teklif aldı mı?

"Selçuk konusu gerçek değil. Trabzonspor'un bize ulaşmış bir teklifi yok. Selçuk takımımızın kaptanı dün kulübedeydi. Selçuk takımda devam ediyor. Gollere sevindi"

 

Arda Turan konusu?

"Arda Turan konusunda başkanımız açıklamalar yaptı, üstüne ben daha konuşmam doğru olmaz. Arda Turan'ın kalitesi ortada. Bizim kaptanımız ve gün gelecek Galatasaray forması giyecek. Ne onu ne de durumu speküle etmek istemiyorum"

Asamoah geliyor mu?

"Transferlerin önden bilinmesi kulüpler ve işi yapanlar için sıkıntılı oluyor. Asamoah dışında Strinic talip olduk ama bir aşamaya gelmiş durumda değil. Opsiyonlarımızdan biri"

Asamoah geliyor mu?

"Transferlerin önden bilinmesi kulüpler ve işi yapanlar için sıkıntılı oluyor. Asamoah dışında Strinic talip olduk ama bir aşamaya gelmiş durumda değil. Opsiyonlarımızdan biri"

Feghouli, Muslera ve Ndiaye'nin serbest kalma bedelleri

"Feghouli'nin ikinci sezon bittikten sonra 10 milyon Euro ücreti. Muslera'nın yok, Ndiaye'nin yok. Tudor'dan bizim beklentilerimiz var. Kendince oyun planı olan bir teknik adam. Biz ona destek olmak istiyoruz. İstediği takım kuruluyor. Umarım bizimle beraber Igor Tudor da kendini yukarıya çıkaraktır"

 

'Fellaini teklif edildi'

"Fellaini konusunda gündemimiz yok. Menajerler vasıtası ile teklif edildi. Orta sahadaki uyum, Fernando ve Tolga'nın katkısı ile daha güzel bir mücadele olacaktır. Çetin bir lig var. Biz her gün daha fazla çalışacağız. iyi başladık iyi devam ediyoruz. Kalemizde tartışmasız çok iyi bir kalecimiz diğer hatlarımız da oldukça iyi. Yediğimiz gol, devre arasında analiz ekibimiz tarafından incelenmiş ve barkovizyondan yansıltıldı. Teknik ekibimiz işine bağlı umarım sonucu da getirecektir"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler