Cenk Gönen: İnönü Stadı'nda çok güzel anılarım vardı

02.03.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 23:37

Beşiktaş, Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Maçın ardından İbrahim Akdağ, Uğur Demirok ve Cenk Gönen açıklama yaptı.

Cenk Gönen: İnönü Stadı'nda çok güzel anılarım vardı

Beşiktaş, Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Maçın ardından sarı kırmızılı takımdan İbrahim Akdağ, Uğur Demirok ve Cenk Gönen maçı değerlendirdi. 

 İnönü Stadı'nda çok güzel anılarım vardı

Cenk Gönen: İnönü Stadı'nda çok güzel anılarım vardı. Bu akşam bir yenisini ekledim. Benim için unutulmayacak bir akşam oldu. Bayağıdır maç yapmıyordum ama antrenmanlarda yüzde yüzümü veriyordum. Bugün de çok şükür iyi oynadım. Güzel bir galibiyet aldık, umarım yarı finalde de Trabzonspor'u eler ve finalde de kupayı kazanırız. Bu galibiyeti Kiev'de bulunan abim ve ablama hediye etmek istiyorum.
 

Beşiktaş maçında yaptığı 11 kurtarışla takımına turu getiren isimlerden olan Cenk Gönen, 2010 ile 2016 yılları arasında Beşiktaş forması giymişti. Gönen Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'a transfer olmuştu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ı da eleyip Trabzonspor'un rakibi oldu!
Habere Git

 Kupada iddialı olduğumuzu gösterdik

İbrahim Akdağ: Buraya inançlı şekilde geldik. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Kupada iddialı olduğumuzu gösterdik. Geçen hafta aldığımız mağlubiyetten ders çıkararak geldik ve başarılı olduğumuzu düşünüyorum.
 

 İnşallah finali istiyoruz

Uğur Demirok: Takım adına iyi bir maç oldu. Son dönemlerde takımca oynuyoruz. Bu oyun anlayışını benimsedik. Beşiktaş'ın baskı yapacağını biliyorduk. Öne geçtik, beraberlik oldu. Yine öne geçtik. İnşallah finali istiyoruz. Hem ligde hem kupada emin adımlarla gidiyoruz.
 

Senin için hazırladığımız haberler