Lyon milli futbolcu Cenk Özkaçar ile yollarını ayırabilir

18.07.2022 - 09:55 | Son Güncellenme: 18.07.2022 - 12:07

Ligue 1 ekibi Lyon'da forma giyen 21 yaşındaki milli stoper Cenk Özkaçar'dan kötü haber geldi. Fransız ekibinin genç futbolcu ile yollarını ayrıbileceği ileri sürüldü.

Lyon milli futbolcu Cenk Özkaçar ile yollarını ayırabilir

AJANSSPOR - HABER

2020-2021 sezonun başından Altay'dan 1,5 milyon euro bonservis + 1,5 milyon Euro bonus ve sonraki satıştan yüzde 10 pay karşılığında Lyon'a transfer olan Cenk Özkaçar için Fransa'da işler yolunda gitmiyor.

Geçtiğimiz sezon Leuven'de kiralık oynadı

Lyon tarafından tecrübe kazanması için geçtiğimiz sezon Belçika ekibi OH Leuven'e kiralanan ve burada 34 maçta forma giyip 2 de gol kaydeden 21 yaşındaki futbolcu, sezonun sona ermesinin ardından Lyon'a geri dönmüştü. 

Lyon ile yollar ayrılabilir

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Lyon'un Cenk Özkaçar'ın kamptaki performansından memnun olmadığı haberi geldi. 

Fransa Ligi'ni çok yakından takip eden Nafi Alpay'ın sosyal medyadan verdiği habere göre; Lyon'da hazırlık maçlarında tatmin edici bir performans sergileyemeyen Cenk Özkaçar ile yollar ayrılabilir.

Kiralık mı gönderilecek, satılacak mı?

Fransız ekibinin Cenk ile yollarını ayırma kararı alması durumunda daha 2025'e kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcusun kiralık mı yoksa satılık olarak mı göndermek isteyeceği merak konusu. 

İlgini Çekebilir
Mostafa Mohamed kiralık olarak ayrılıyor
Habere Git

Lyon formasını 1 kez giydi

Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Cenk Özkaçar Lyon formasını sadece 1 kez kupada giyme şansı yakalayabildi. Genç savunmacı bir kez de A Milli Takım formasıyla sahaya çıktı.

Cenk Özkaçar kimdir?

Cenk Özkaçar, futbola 8 Aralık 2011 tarihinde Bucaspor altyapısında başladı. 4 Ocak 2013 tarihinde Altınordu takımın altyapısına transfer oldu. 24 Ocak 2014 tarihinde Altay altyapısına transfer olan Özkacar, 31 Ağustos 2018'de Altay ile profesyonel sözleşme imzaladı. Altay ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra 3. Lig ekiplerinden Karacabey Belediyespor'a 1 yıllığına kiralandı. 2019-20 sezonunda 12 lig maçında görev yapan sol ayaklı stoper, oyun stili ve fiziğiyle Juventus'ta forma giyen millî defans oyuncusu Merih Demiral'a benzetiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler