Beşiktaş'tan gelen haber Cenk Tosun'u yıktı

09.05.2022 - 10:20 | Son Güncellenme: 09.05.2022 - 11:48

İngiltere macerasını noktalaması beklenen ve adı transferde eski kulübü Beşiktaş ile anılan milli futbolcu Cenk Tosun'a kötü haber geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan gelen haber Cenk Tosun'u yıktı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Cenk Tosun, bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı. Bu sezon yalnızca 11 dakika forma şansı bulan Cenk Tosun'un İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Ada ekibinin ise 30 yaşındaki golcüyle yolları ayırması bekleniyor.

Beşiktaş transfere sıcak bakmıyor

Everton'dan ayrılması muhtemel görünen Cenk Tosun'un adı geçtiğimiz günlerde tekrar Beşiktaş ile anılmıştı. Star'da yer alan habere göre; siyah-beyazlıların sakatlıklarından ve yüksek maliyetinden dolayı tecrübeli golcüyü almaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

Cenk Tosun'un Everton karnesi

Cenk Tosun, Everton formasıyla bu sezon 3 resmi maçta yalnızca 11 dakika süre alabildi. 30 yaşındaki golcü bu karşılaşmalarda takımına gol ve asist katkısında bulunamadı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Vodafone Park serisi sürüyor!
Habere Git

Transfer rekoru kırarak gitmişti

Cenk Tosun, Beşiktaş'ta geçirdiği başarılı 3 sezonun ardından 2017-18 sezonunun devre arasında siyah beyazlı kulüpten Premier Lig ekibi Everton'a 22,5 milyon Euro rekor bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler