Cenk Tosun Valerien Ismael'den Daha Çok Forma İstiyor

10.10.2022 - 19:15 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 19:20

Beşiktaş'ta golcü futbolcu Cenk Tosun, sadece 84 dakika forma giydi. Tosun Paşa'nın gözü Valerien Ismael'de. Tosun, "Kenarda hep gözüne bakıyorum" diyor..

Cenk Tosun Valerien Ismael'den Daha Çok Forma İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'a yeniden dönen Cenk Tosun'un gözü teknik direktör Valerien Ismael'de. 22 milyon Euro bonservis bedeliyle Everton'a gitmeden önce siyah beyazlı taraftarların gözbebeği olan Tosun, eski günlerini arıyor. Taraftarın "Tosun Paşa" dediği golcü, henüz ilk 11 yüzü görmüş değil. Ismael, onu hep oyunun son bölümlerinde düşünüyor.

Tosun Mehmet Demirkol'a konuştu

Yakın zamanda Mehmet Demirkol'un Socrates dergideki programına konuk olan Cenk Tosun, çok hırslı olduğunu ve oynamak için sabırsızlandığını söylemişti. Tosun,"Isınmaya gittikten sonra hep hocayla göz göze gelmeye çalışıyorum. Hocayla göz göze geleyim de baskı yapayım hocaya. Hani aklında bulunsun . Burada da oyuncular var. O yüzden böyle sola baktığında göz göze gelmeye çalışıyorum" demişti. Tosun, yorulup bitse bile sahada kalmak istediğini de sözlerine eklemişti.

Ismael'den Tosun'a 84 dakika

31 yaşındaki Cenk Tosun'un tabiriyle, Valerien Ismael ile 8 kez göz göze geldiler. Hep maçın son bölümünde Tosun'u sahaya süren Ismael, toplam 84 dakika süre alabildi. Tosun, henüz gol veya asist kaydetmiş değil. Süper Lig'in açılış haftasında Yukatel Kayserispor'a attığı gol ofsayt gerekçesiyle VAR tarafından iptal edilmişti.

Cenk Tosun'un Oynadığı Maçlar ve Aldığı Süreler

 ▪️Beşiktaş-Kayserispor: 13 dakika

▪️Beşiktaş-Karagümrük: 1 dakika

▪️Beşiktaş-Sivasspor: 13 dakika

▪️Ankaragücü-Beşiktaş: 8 dakika

▪️Beşiktaş-Medipol Başakşehir: 15 dakika

▪️İstanbulspor-Beşiktaş: 11 dakika

▪️Beşiktaş-Fenerbahçe: 8 dakika

▪️Giresunspor-Beşiktaş: 15 dakika 

Cenk Tosun'un Beşiktaş Kariyeri

Maç: 154

Gol: 67

Asist: 14

Süper Lig Şampiyonluğu: 3

Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğu: 1

Süper Lig Gol Krallığı: 1 

Senin için hazırladığımız haberler