Ceyhun Gülselam Radyospor'da konuştu: Hayal kurmadan gerçekleştiremezsiniz

22.03.2018 - 15:06 | Son Güncellenme: 22.03.2018 - 15:06

Ceyhun Gülselam Radyospor'da konuştu: Hayal kurmadan gerçekleştiremezsiniz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor’da forma giyen Ceyhun Gülselam, ligdeki hedeflerini anlattı. Devre arasında başkent ekibine katılan Gülselam, kendi performansı hakkında da konuştu. Öte yandan Gülselam, milli takım hayali hakkında ise, “Hayal kurmadan gerçekleştiremezsiniz” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ceyhun Gülselam’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"İlk hedefimiz ligde kalmak"

Osmanlıspor hak etmediği yerde. Gerçekten kaliteli bir takımımız var. Ama bulunduğumuz yer bunu göstermiyor. İlk hedefimiz ligde kalmak. Kendimizi rahatlatmak istiyoruz. Son maçlar da önemliydi, gelecek maçlar da çok önemli. Maç maç düşünmek istiyoruz. Adım adım hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.

"İrfan hocamız, kafamızı dik tutmamızı istiyor"

İrfan Buz her zaman bize güvendiğini hissettiriyoruz. Kendimize güvenmemizi istiyor. Onu da yapıyoruz. Kötü sonuçlar sonrası bizi motive ediyor. Kafamızı dik tutmamızı istiyoruz. Hocamız bize inanıyor. Biz de ona ve takıma güveniyoruz. İnşallah istediğimize ulaşacağız.

"Kendi performansımdan memnunum"

Sezon benim adıma iyi geçiyor. İyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. Benim için önemli olan takımın hedefi. Bu yıl benim için en önemli şey bu diyebilirim. Kendi performansımdan memnunum.

Osmanlıspor stresli mi?

İyi gidince başka hedefleriniz oluyor. Sezon başlarında bu durumu ümit etmiyorsunuz. Hiçbir futbolcu düşme hattında olmayı istemez. Stresli oluyor. Futbolcu bir an önce bu durumdan kurtulmak ister. Tabii ki de kolay değil. Öbür türlü de farklı hedefler için mücadele ediyorsunuz. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Yine öyle olacak.

"En önemlisi takım olabilmek"

Osmanlıspor’a devre arasında katıldım. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Son 4 maça baktığımızda bunu görüyoruz. Önceki maçlar biraz şanssız gitti. Önemli olan takım olabilmek. Elbette bireysel oyuncuların kalitesi önemli ama lig için daha önemlisi takım olabilmektir diye düşünüyorum.

Unutmadığı bir maç var mı?

İlk yarıdaki Karabükspor-Başakşehir maçı unutamadığım, iyi maçlardan biriydi diyebilirim. Hem üst hem de alt sıralar çok çekişmeli gidiyor. Şampiyonluk yarışı da zevkli geçiyor. İzleyenler için zevkli. Ligde bir galibiyet sizi aşağıya ya da yukarıya taşıyabiliyor.

Osmanlıspor taraftarlarına mesajı

Osmanlıspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Bizi her zaman destekliyorlar. Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Hedeflere hep birlikte ulaşılıyor. Amacımız taraftarlarımızın yüzünü güldürmek. Birlikte başaracağımıza inanıyorum.

"Hayal kurmadan gerçekleştiremezsiniz"

Mircea Lucescu ile hiç çalışmadım. Fakat; ben çağrılayım ya da çağrılmayayım milli takımı destekliyorum. Oraya gidenleri tebrik ediyorum. İnşallah iyi sonuçlar alır, iyi yerlere geliriz ülke olarak. İlerleyen dönemlerde tabii ki milli formayı giymek isterim. Her futbolcunun hayali. Hayal kurmadan gerçekleştiremezsiniz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler