Ceyhun Gülselam'dan Radyospor'da flaş sözler! Fenerbahçe, kural hatası, Galatasaray...

17.09.2019 - 15:28 | Son Güncellenme: 17.09.2019 - 18:28

Ceyhun Gülselam'dan Radyospor'da flaş sözler! Fenerbahçe, kural hatası, Galatasaray...

Alanyaspor forması giyen Ceyhun Gülselam, Fenerbahçe’yi 3-1 yendikleri maçın ardından özel açıklamalar yaptı. Daha önce Galatasaray forması da giyen Gülselam, sarı-kırmızılılara Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diledi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Ceyhun Gülselam’ın açıklamaları şu şekilde:

Ceyhun Gülselam: “Güçlü bir takım olduğumuzu Fenerbahçe maçında gösterdik”

Biz, Alanyaspor olarak Fenerbahçe maçına kazanmaya çıktık. Geri düştük. Bu bir dezavantajdı. Oradan dönmek büyük başarı. Güçlü bir takım olduğumuzu Fenerbahçe maçında gösterdiğimizi düşünüyorum.

“Fenerbahçe karşısında iyi bir skor aldık”

Maçlarda birçok pozisyona giriyoruz. Çok pozisyona giriyoruz. Zaman zaman kaçırıyoruz. 3-1 çok net bir skor. Çok zor kazandık diyemeyiz. İyi bir skor aldık.

“Fenerbahçe’yi hataya biz zorladık”

Bireysel hata nasıl oluşuyor? Biz takım olarak önde basıyoruz. Biz rakibi hata zorluyoruz. Bireysel hata deyip de işin içinden çıkmamak lazım. Kendi kalelerine atmadılar. Biz rakibi hataya zorladık ve değerlendirdik. Bireysel hataya biz rakibimizi zorladık. Hafta içinde çalışmıştık. Başarılı olduk.

“Futbolseverler adına güzel bir maç oldu”

Kendi adıma iyi bir maçtı. İlk maçta biraz geri çekildik. Daha doğrusu temkinli oynadık. Golden sonra daha çok pozisyona girdi iki takım da. Bence futbolseverler açısından güzel bir mücadele oldu.

“Umarım Cisse’yi gol kralı yaparız”

Cisse’nin performansı bizi çok mutlu ediyor. Bizim takım arkadaşımız. O attıkça biz de iyi oluyoruz. Onu destekleyerek inşallah gol kralı yaparız.

“Kural hatası olduğunu düşünmüyorum”

Maçı daha sonra izlemedim ama internetten okudum. Kaleciye bağlı bir durum. Kural hatası olduğunu düşünmüyorum. Cisse o anda ne yapsın? Oradan kaybolsun mu? Fenerbahçeli futbolcuların inisiyatifi. O açıdan kural hatası olduğunu düşünmüyorum.

“Maç maç düşünüyoruz”

4 maçı kazandık. Maç maç düşünüyoruz. Maçlar geçtikçe hedefler de değişir. Daha 4.haftayı geride bıraktık. İyi bir başlangıç yaptık. Biz futbolcular olarak da zevk alıyoruz. Böyle olduğu için de çok mutluyuz.

Ceyhun Gülselam’dan Galatasaray yorumu

Galatasaray, Türkiye’yi temsil ediyor. Eski takım arkadaşlarım orada. Fatih Hoca’ma ve Galatasaray’a Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum. Başarılı olduklarını düşünüyorum. Brugge maçında başarılı olurlarsa gerisi gelir inşallah. PSG ve Real Madrid maçında da her şey olabilir. Futbol bu. Galatasaray’a başarılar diliyorum.

Senin için hazırladığımız haberler