Chadli ve Mignolet Beşiktaş'a mı geliyor? Çarpıcı açıklama...

31.07.2018 - 15:39 | Son Güncellenme: 31.07.2018 - 18:39

Beşiktaş'ın transfer gündemine giren Belçikalı oyuncular Nacer Chadli ve Simon Mignolet hakkında çarpıcı açıklamalar geldi. Belçika'da yaşayan FIFA menajeri Saffet Bakan, iki oyuncu hakkında Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu

'Mignolet için öncelikle bonservisi ile gitmesini bekleyecekler'

"Mignolet geçen sene yedek olarak devam etti özellikle ikinci yarı. Allison transferinden sonra oynaması artık zor. Bence 9 Ağustos tarihine kadar bekleyecekler. Bu tarihte Premier Lig'de transfer dönemi tamamlanacak. Gelecek teklifleri değerlendirecektir. Yeni transfere çok bedel ödediler o yüzden önce bonservisi ile satılık olarak elden çıkartmak isteyeceklerdir. Kontratı devam ediyor ama son günlerde kiralık olarak bakabilerler.Martinez zaten Milli Takım'da ona fırsat verdi ama iyi bir kaleci."

'Origi olabilir, Chadli takımda kalabilir'

"Origi bana göre kiralık olarak yine gidecektir. Kiralık olarak tabii Beşiktaş'a gelebilir. Teknik, genç ve dinamik bir oyuncu katkı sağlayabilir.
Chadli geçen sene kiralık olarak gittiğinde orada sakatlık yaşadı. Belçika Milli Takımı'nda her maçta hemen hemen görev aldı. Bu performansının ardından kulübü kiralık olarak verir mi onu bilemiyorum. Büyük ihtimal bu performansın ardından takımda tutabilirler"

Senin için hazırladığımız haberler