(ÖZET) Chelsea - Nottingham Forest Maç Sonucu: 2-2 | İngiltere Premier Lig

14.05.2023 - 08:24 | Son Güncellenme: 14.05.2023 - 08:32

İngiltere Premier Lig'de zor günler geçiren Chelsea, Nottingham Forest'la 2-2 berabere kaldı ve iç sahadaki galibiyet hasreti 6 maça çıktı. İşte maçın yazılı özeti

(ÖZET) Chelsea - Nottingham Forest Maç Sonucu: 2-2 | İngiltere Premier Lig

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, kabus gibi bir sezon geçiriyor. Premier Lig'de sezona Thomas Tuchel yönetiminde başlayan ancak sonrasında Graham Potter daha sonra Frank Lampard'ı getiren Chelsea, umduğunu bir türlü bulamıyor. 

Premier Lig'in 36. haftasında Chelsea, Nottingham Forest'la 2-2 berabere kaldı ve iç sahadaki galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Chelsea'nin golleri Sterling'den

Konuk Nottingham Forest'ın ilk golünü de Taiwo Awoniyi kaydetti. Chelsea'nin golleri ise Raheem Sterling'den geldi.

Chelsea evinde kayıp

Bu sonucun ardından Chelsea'nin iç sahadaki galibiyet hasreti 6 maça yükseldi ve Londra ekibi puanını 43, Nottingham Forest ise 34'e yükseltti.

Ligde gelecek hafta Chelsea, Manchester City'ye konuk olacak. Nottingham Forest ise Arsenal'i ağırlayacak.

Ara transfer döneminde dev harcama

Öte yandan Premier Lig'de ve Avrupa futbolunda ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Chelsea, devre arasında 8 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Enzo Fernandez'i 121 milyon Euro'ya kadrosuna katan Londra ekibi Mykhaylo Mudryk, Benoit Badiashile, Noni Madueke, Malo Gusto, Andrey Santos ve David Datro Fofana'yı transfer ederken Joao Felix'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Chelsea bu transferlere toplamda yaklaşık 330 milyon Euro ödeme yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler