Chelsea, Maurizio Sarri'nin alternatiflerini buldu!

20.02.2019 - 10:35 | Son Güncellenme: 20.02.2019 - 13:35

Chelsea, Maurizio Sarri'nin alternatiflerini buldu!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, son zamanlarda zor günler geçiriyor. Lig aldığı üst üste kötü sonuçların ardından 6. sıraya kadar gerileyen ve son olarak FA Cup'ta Manchester United'a elenen Londra ekibinde gözler teknik direktör Maurizio Sarri'nin üzerinde. Şimdiden Chelsea'nin İngiliz basınında Sarri'nin alternatif adayları belirlenirken, göze çarpan flaş iki isim var. Chelsea'nin yeni teknik direktör adayları kimler? İşte detaylar...

Ligde son olarak Manchester City'e karşı aldığı ağır 6-0'lık mağlubiyetin ardından FA Cup'ta bu sefer Manchester United'a 2-0 mağlup olup elenen Chelsea'de kriz çıktı çıkacak. Sezon başında takımla iyi işler çıkartan İtalyan teknik adam adeta tıkanmış durumda. Oyuncularına istediği sistemi bir türlü geçiremediğini dile getiren tecrübeli teknik direktörün Chelsea'deki akıbeti henüz belli değil.

Şampiyonlar Ligi canavarı: Zidane

Sky Sports'un haberine göre Londra ekibi Chelsea, Maurizio Sarri'yle yolların ayrılması durumunda yöneleceği alternatif isimleri belirliyor. Ciddi adaylardan biri Real Madrid'in eski teknik direktörü Zinedine Zidane.

Son olarak İspanyol devi Real Madrid'i çalıştıran Fransız teknik direktör, Real Madrid ile 3 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun yanı sıra bir de La Liga şampiyonluğu kazanmıştı.

Eski oyuncu: Frank Lampard

Sky Sports'un belirttiği bir diğer aday ise, Chelsea'nin efsane futbolcularından biri olan Frank Lampard. Teknik direktörlük kariyer yeni sayılabilecek bir isim olan İngiliz Frank Lampard, şu an İngiltere Championship ekiplerinden Derby County'nin başında yer alıyor. 

Derby County, İngiltere Championship'te 31 maç sonunda 51 puanla 7. sırada yer alıyor.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler