Chelsea'de futbolcular, dev zaferi anlattı: ''Bize kupayı kazandıran...''

30.05.2021 - 00:56 | Son Güncellenme: 30.05.2021 - 01:13

Chelsea'nin iki tecrübeli oyuncusu Azpilicueta ve Kante, Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City'yi yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Chelsea'de futbolcular, dev zaferi anlattı: ''Bize kupayı kazandıran...''

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea, Manchester City’i 1-0 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu. Chelsea 3. kez mücadele ettiği finalde 2. kez kupayı müzesine götürdü. Londra ekibinde Cesar Azpilicueta ve N'Golo Kante, dev zaferin ardından açıklamalarda bulundu.

Azpilicueata: ''Takım ruhu her şeyin üstündeydi''

31 yaşındaki tecrübeli sağ bek Cesar Azpilicueta, takım olarak mücadele ettiklerini vurguladı ve ''Şampiyonlar Ligi’ni kazandık ve bunun için çok efor sarfettik. Bu durumdan çok memnunum. Bugün kupayı bize kazandıran ruhumuz ve enerjimiz oldu. Aynı zamanda tek tek her futbolcu olarak maça çok iyi hazırlandık. Takım ruhu her şeyin üstündeydi'' dedi. 

Kante: ''Büyük bir onur duyuruz''

Final maçındaki performansıyla takdir toplayan N'Golo Kante ise, ''Bu sonucu almaktan büyük bir onur duyuruz. Bunu beraber başardık ve zevkine de beraber varacağız. Başarımın sırrı olarak her şeyden önce mücadeleci ruhumu söyleyebilirim ama takım halinde birlikte mücadele etmemiz önemliydi'' şeklinde konuştu. 

Rüdiger: Tuchel beni yerden kaldırdı

Antonio Rüdiger kendi başarısını teknik direktör Tuchel'e ithaf ederek, "Yerdeydim, yıkılmıştım. yerde yatanları kimsenin hafife almaması gerektiğini gösterdim. Thomas Tuchel, beni yerden kaldırdı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler