Chelsea'de gözler forvet transferinde! Haaland mı, Lukaku mu?

09.06.2021 - 09:02 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 09:04

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, forvet transferi için çalışmalara başladı. Chelsea'nin gündeminde Erling Haaland ve Romelu Lukaku var. İşte detaylar...

Chelsea'de gözler forvet transferinde! Haaland mı, Lukaku mu?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen golcü futbolcu Erling Haaland ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. İngiliz basını, Norveçli golcüyle ilgili son durumu yazdı. Ayrıca Chelsea, eski golcüsü Romelu Lukaku’dan da haber bekliyor. Detaylar haberde…

Chelsea Haaland için formül üretme gayretinde

Ada basınında yer alan haberlere göre; Chelsea, Borussia Dortmund forması giyen Erling Haaland'ı renklerine bağlamak için ciddi. Dortmund'un 200 milyon Euro bonservis bedeli belirlemesinin ardından Chelsea de transfer için formül üretmeye çalışıyor.

Hedef Premier Lig'de şampiyonluk

İngiltere Premier Lig'de gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan Chelsea, hatırlanacağı üzere Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City engelini tek golle geçmiş ve Avrupa'nın en büyüğü olmuştu.

Thomas Tuchel çok istiyor

Fransız ekibi Paris Saint Germain'i çalıştıran ve sportif direktör Leonardo ile yaşadığı ciddi sorunlar sonrasında görevinden ayrılan Thomas Tuchel, yönetim ile yaptığı toplantılarda mutlaka bir golcü alınmasını talep etti.

İki alternatif öne çıktı

Maviler için iki isim şu an için öne çıkıyor. Geride bıraktığımız sezon Juventus'un hegemonyasını yıkarak şampiyon olan Inter'de forma giyen Romelu Lukaku da Chelsea ile anılıyor. Chelsea taraftarları da Lukaku'nun geri dönmesi yönünde sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor.

Haaland’ın performansı 

Geride bıraktığımız sezonda Erling Haaland, 41 maçta 41 gol atıp 10 da asist yapmıştı. Futbolcunun menajerliğini yıldız oyuncuların temsilciğini üstlenen Mino Raiola yapıyor. 

Lukaku geçen sezon neler yaptı? 

Serie A ekibi Inter’de başarılı bir sezon geçiren Romelu Lukaku ise 44 maçta 30 gol ve 11 asist üretmişti. Lukaku, Premier Lig’de daha önce Manchester United, Everton, WBA gibi takımlarda oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler