Chelsea'de Lukaku ve Timo Werner sakatlandı

22.10.2021 - 19:09 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 22:50

Premier Lig ekibi Chelsea'de hem Romelu Lukaku hem de Timo Werner sakatlıkları nedeniyle bir sğre sahalardan uzak kalacak. İşte detaylar...

Chelsea'de Lukaku ve Timo Werner sakatlandı

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Premier Lig lideri Chelsea peş peşe gelen sakatlık haberleri ile sarsıldı. Mavilerin iki golcüsü Romelu Lukaku ve Timo Werner'de kötü haber geldi. 

Lukaku 2-3 hafta yok

Şampiyonlar Ligi'nde 4-0 kazandıkları Malmö maçında Lukaku rakibinin sert hareketiyle sakatlanarak oyuna devam edememişti. Belçikalı yıldızın durumu belli oldu. Lukaku'nun 2-3 hafta forma giyemeyeceği açıklandı. 

Malmö maçı Chelsea'ye hasar verdi

İngiliz devinin aynı karşılaşmada bir başka forveti Timo Werner de sakatlandı. Yapılan kontrollerin ardından Alamn golcünün de durumu netleşti. Buna göre Werner en az 2 hafta oynayamayacak.

Chelsea'nin bu hafta rakibi Norwich

Premier Lig'de bu hafta Ozan Kabak'ın takımı Norwich City'i konuk edecek Chelsea'de gol yollarının önemli isimlerinden Pulusic'in de sakatlığı sürüyor. Thomas Tuchel'in öğrencileri Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 Kasım'da Malmö ile deplasmanda karşılaşacak. 

Lukaku 3, Werner 1 gol attı

Chelsea'nin 115 milyon Euro'ya Inter'den transfer ettiği Romelu Lukaku bu sezon Premier Lig'de 3 gol atarken, Timo Werner de 1 kez ağları havalandırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler