Roman Abramovich, Türkiye'de! Muhsin Bayrak ile pazarlık...

06.03.2022 - 13:31 | Son Güncellenme: 06.03.2022 - 13:53

Chelsea'yi satışa çıkaran Rus iş insanı Roman Abramovich özel uçağıyla Türkiye'ye geldi. Abramovich'in, Chelsea'nin satışıyla ilgili Muhsin Bayrak ile görüşeceği iddia edildi. İşte detaylar...

Roman Abramovich, Türkiye'de! Muhsin Bayrak ile pazarlık...

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından Premier Lig ekibi Chelsea'nin sahibi olan Roman Abramovich önce kulübün yönetimini devretti, ardından kulübü satılığa çıkardı.

Satıştan elde edilecek gelir, savaş mağdurlarına harcanacak

Abramovich, İngiliz kulübü için 3 milyar Sterlin isterken elde edilecek gelirin tamamının Ukrayna'daki savaş mağdurları için harcanacağını söylemişti.

Muhsin Bayrak, Chelsea için teklif verdi

Londra’da yatırımları bulunan Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Abramovich’in satışa çıkardığı Premier Lig Kulübü Chelsea’yi almak için teklif verdi.

İlgini Çekebilir
Muhsin Bayrak kimdir, serveti ne kadar ve ne iş yapar?
Habere Git

Roman Abramovich'in uçağı Türkiye'de

İspanyol AS gazetesi, Roman Abramovich'e ait Gulfstream G650ER uçağının Çarşamba günü Türkiye'ye geldiğini ve başkent Ankara'ya indiğini yazdı.

Chelsea'nin satışı için Muhsin Bayrak'la pazarlık yapacak iddiası

Roman Abramovich'in Türkiye'ye gelişi, Muhsin Bayrak'ın Chelsea'yi satın almak için teklif vermesiyle ilişkilendirilirken pazarlığa yönelik bir gelişme olduğu vurgulandı.

"İmzalar için pazarlık aşamasındayız"

Muhsin Bayrak, Chelsea'nin satışına ilişkin yaptığı yaptığı açıklamada, "Roman Abramovich’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız. Türk bayrağını yakında Londra’da dalgalandıracağız” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler