Antwerp'den Luyindama için Galatasaray'a transfer teklifi

27.12.2021 - 14:20 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 00:20

Belçika'nın Antwerp takımı, Galatasaray'ın 27 yaşındaki Kongolu stoperi Luyindama'yı satın alma opsiyonuyla beraber kiralık olarak transfer etmek istiyor

Antwerp'den Luyindama için Galatasaray'a transfer teklifi

AJANSSPOR - HABER

Sarı-Kırmızılılar'da son dönemde istenilen performansı sergileyemeyen Luyindama'nın bir takıma kiralık gönderilmesi kararlaştırıldı. Galatasaray Yönetimi'nin teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmeden sonra böyle bir karar alındığı öğrenildi.

Antwerp'den Galatasaray'a kiralama teklifi

Alpay Nafi'nin haberine göre 2 haftadır sakat olan ve Antalyaspor karşılaşmasında oynayamayan tecrübeli stoper için  Belçika’nın Antwerp kulübü, Christian Luyindama’yı satın alma opsiyonuyla beraber kiralamak için Galatasaray'a teklif yaptığını iddia etti.

İlgini Çekebilir
Youssouf Ndayishimiye için 3 transfer teklifi
Habere Git

Luyindama'nın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor

27 yaşındaki Kongolu stoperin, Galatasaray ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Luyindama'nın güncel piyasa değeri ise 4.5 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Francesco Farioli sürprizi! Terim'in kararı bekleniyor
Habere Git

Christian Luyindama'nın performansı

Bu sezon 18 maçta görev yapan ve 1 gol kaydeden Christian Luyindama, 2 yıl önce Belçika temsilcisi Standart Liege'den 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti. Demokratik Kongo Cumhuriyeti milli takımında da 20 maçta görev alan Luyindama, 1 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'in 6 maçlık cezası bitti! Kupa maçıyla dönüyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler