Chuba Akpom Beşiktaş'a, Marko Livaja Fenerbahçe'ye

11.08.2020 - 17:16 | Son Güncellenme: 11.08.2020 - 17:29

Beşiktaş son dakika haberleri.. Yunan Gazzetta yazarı Johny Georgopoylos, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Chuba Akpom ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Marko Livaja ile ilgili ne dedi? İşte detaylar...

Chuba Akpom Beşiktaş'a, Marko Livaja Fenerbahçe'ye

Gazzetta yazarı Johny Georgopoylos, PAOK-Beşiktaş Şampiyonlar Ligi eşleşmesi, Chuba Akpom transfer iddiaları ve Fenerbahçe'nin ilgisinin olduğu Marko Livaja hakkında açıklamalarda bulundu.

Georgopoylos, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

"PAOK-Beşiktaş eşleşmesi ilginç bir eşleşme oldu"

PAOK-Beşiktaş eşleşmesini değerlendirerek sözlerine başlayan Georgopoylos, "PAOK ve Beşiktaş aynı renklere ve sembole sahip. Bu açıdan bakacak olursak ilginç bir eşleşme oldu. Karşılaşma Selanik'te tek maç üzerinden oynanacak. Beşiktaş'tan birçok oyuncu gitti, ben şansların eşit olduğunu düşünüyorum. Teknik direktörün performansından da emin değildiler ama devam edecekler.

"Maç Selanik'te oynanacak"

Sonuç itibarıyla her iki takım eşit şanslara sahip. PAOK'un böyle bir beklentisi yok. Maçın Selanik'te oynanacağını düşünüyor. Maçın başka yere alınması ile ilgili bir şey yok" dedi.

"Beşiktaş, Akpom'a 2 milyon Euro teklif etti"

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Chuba Akpom ile ilgili sorulara yanıt veren Georgopoylos, "Türkiye'den en ciddi teklifi veren takım Beşiktaş. Siyah-beyazlı takımın teklifi 2 milyon Euro. PAOK kulübü de bu teklife sıcak bakıyor. Bu transfer olacaksa maçtan önce değil sonra olur. Bu maçlar sonrası sonuçta etkili olabilir tabii. Teklife sıcak bakılıyor" şeklinde konuştu.

"Erol Bulut, Marko Livaja'yı bu çok istiyor"

Son olarak Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut'un Marko Livaja transferine sıcak baktığını ifade eden Georgopoylos, "Bir oyuncu var, Fenerbahçe ilgi duyuyor. Marko Livaja. Önemli liglerde oynadı, Rubin Kazan'da oynadı, İspanya deneyimi var. Yunanistan'da futbol oynadığı için Erol Bulut sıcak bakıyor. Yunan pazarını iyi biliyor. Erol Bulut bu transferi çok istiyor. Ancak şu ana kadar resmi bir teklif yok. Yunan liginin en değerli oyuncularından biri ve kolay vazgeçilmeyecek bir oyuncu." dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler