Cihat Arslan'dan Sevilla maçı ve transfer açıklaması

07.11.2018 - 15:55 | Son Güncellenme: 07.11.2018 - 16:38

Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Sevilla maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Arslan, ara transfer döneminde kadrolarına stoper ve santrfor takviye edeceklerini söyledi.

Cihat Arslan'dan Sevilla maçı ve transfer açıklaması

Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Sevilla maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Arslan, ara transfer döneminde kadrolarına stoper ve santrfor takviye edeceklerini söyledi.

Cihat Arslan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'İlk maçta seviye farkı net bir şekilde görüldü'

Sözlerine Sevilla maçı hakkında konuşarak başlayan Arslan, "Bizim için çok değerli bir maç. Avrupa'nın en önemli takımlarından birisini konuk edeceğiz.  Ülkemizi temsil ediyoruz. İlk maçta ağır bir mağlubiyet aldık. İlk maçta seviye farkı net bir şekilde görüldü. Galatasaray benim eski camiam, Galatasaray'ın 1 kez elde ettiği UEFA Kupası ülkemizde hala konuşuluyor. Bu başarı yadsınamaz fakat Sevilla UEFA Kupası'nı toplamda 5 kez kazanmış ve bunun 3'ünü de üst üste elde etmiş. Sevilla'yla aramızda maddi ve oyuncu kalitesi anlamında ciddi farklar var. Biz, yarın ülkemizi temsil edeceğiz. Halkımız bizden desteğini ve duasını esirgemesin" dedi. 

'İki kulvarda yarışmanın dezavantajlarını yaşadık'

Akhisarspor'un Süper Lig'deki durumundan da bahseden deneyimli çalıştırıcı, "Büyük takımların aşırı puan kayıplarından dolayı ligdeki görünüm bu sezon farklı oldu. Bu tablo her zaman alışkın olduğumuz bir şey değil. Akhisarspor olarak iki kulvarda yarışmanın dezavantajlarını yaşadık fakat sonuçta ülkemizi temsil ediyoruz" ifadelerini kullandı.

'Stoper ve santrfor transfer edeceğiz'

Mustafa Yumlu'nun sezonu kapattığını ifade eden Cihat Arslan ara transfer döneminde stoper ve santrfor alacaklarını söyledi. Arslan sözlerine şu şekilde son verdi:

Mustafa Yumlu'nun sezonu kapatması bizim için kötü oldu. Kendi içimizden stoper pozisyonu için çözüm üreteceğiz. Santrfor pozisyonunda alternatifimiz yok. Ara transfer döneminde stoper ve santrfor takviyesinde bulunacağız. Ben, VAR'ı olumlu görüyorum. Her şeyi VAR'a yüklemek de yanlış. VAR'ın yanlış kararları düzelttiğini düşünüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler