Çılgın taraftar iş başında! 18 saat...

01.06.2020 - 12:01 | Son Güncellenme: 01.06.2020 - 12:03

Hannover 96 takımının bir taraftarı, 30 yıldır olduğu gibi koronavirüs döneminde de takımını desteklemeye devam ediyor. Patrick Zube, televizyondan maç izlemeye karşı.

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Koronavirüs tehdidi sebebiyle verilen arayı sonlandıran Almanya'da maçlar seyircisiz oynanıyor. Almanya'da bir Hannover 96 taraftarının takımına olan aidiyet duygusu gündem oldu. İşte ayrıntılar...

30 yıldır Hannover'i her şartta destekliyor

Almanya Ligi 2. Ligi takımlarından Hannnover 96'nın fedakâr taraftarı Patrick Zube, yıllardır olduğu gibi takımını yalnız bırakmıyor. 1990 yılından beri Hannover'i iç saha ya da dış saha ayırmadan destekleyen 46 yaşındaki Patrick Zube, koronavirüs sebebiyle maçlar seyircisiz oynandığı dönemde stada giremiyor ama desteğini esirgemiyor.

Stada giremese bile 18 saat yolculuk yapmayı ihmal etmiyor

Ancak; bu rağmen Hannover taraftarı takımı göremese bile 18 saat süren yolculuğa katlanıyor. 30 yıl sonra ilk deplasman maçını kaçırdığında da içinin acıdığını söyleyen Zube, "Hayatımın en kötü günü" ifadelerini kullanmıştı.

İçeri giremiyor ama stadın önüne gidiyor

Sandhausen ile deplasmanda oynanan maçı Hannover 3-1 kaybetti. Zube'nin doğal olarak o maçta da COVID-19 tehdidi sebebiyle stada girişine izin verilmedi. Buna rağmen Hannover taraftarı, "Maalesef içeri giremiyorum. Ama orada olmak zorundayım" diyor.

Televizyondan maç izlemeye karşı

Bu arada Sandhausen'den bir taraftar lideri, Patrick Zube'yi stadyumdaki bir pubda maçı televizyondan izlemeye davet etti. Zube, "Bunun yapamam. Maçı televizyondan izlemek acı verici" diyerek reddetti. Zube, futbolcular takım otobüsüne bindiğinde evine geri döndü.

Senin için hazırladığımız haberler