Cim Bom'a İngiltere'den orta saha dinamosu!

15.03.2024 - 19:58 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 20:02

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, EFL Championship ekibi Leicester City'in orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi'yi gündemine aldı.

Cim Bom'a İngiltere'den orta saha dinamosu!

AJANSSPOR HABER

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Cim Bom, Leicester City ile sene sonunda sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusunu gündemine aldı. Detaylar...

Galatasaray harekete geçti

Merkez orta saha pozisyonuna güçlü bir takviyede bulunmayı hedefleyen Galatasaray'ın sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcu Ndidi için harekete geçtiği kaydedildi.

Gündem Ndidi

Takvim'in haberine göre; Galatasaray, Leicester City forması giyen Wilfred Ndidi için harekete geçti. 27 yaşındaki Nijeryalı orta sahanın sarı-kırmızılıların transfer gündeminde olduğu belirtildi. Wilfred Ndidi'nin Leicester City ile yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlamadığı kaydedildi.

Girişimlere başlandı

Sakatlığı bulunan tecrübeli orta sahanın kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ve ayrılığa sıcak baktığı vurgulandı. Galatasaray'ın daha önce de gündemine aldığı Wilfred Ndidi için girişimlere başladığı aktarıldı.

27 yaşındaki orta saha bu sezon Leicester City'de 26 maça çıktı. Nijeryalı oyuncu bu karşılaşmalarda 4 gol sevinci yaşadı. Wilfred Ndidi aynı süreçte 6 asist üretme başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler