Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri haftayı kötü kapattı

01.10.2023 - 01:03 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 01:23

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag bu hafta üç puan elde edemediler. İşte detaylar…

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri haftayı kötü kapattı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki tüm rakipleri Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhang kendi liglerinde haftayı 3 puan alamadan kapattı.

Manchester United kendini doğrultamıyor

Manchester United, uzun süredir giden kötü gidişine Galatasaray maçı öncesinde de dur diyemedi. Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de karşılaştığı Crystal Palace’a kendi evinde 1-0 mağlup oldu. Milli futbolcumuz Altay Bayındır karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamlarken, Manchester United son dört maçta üçüncü kez sahadan yenik ayrıldı. 

Vikingler, Galatasaray'ı zorladı ligde kaybetti

Danimarka Ligi’nin liderli konumunda olan Kopenhag, kendi evinde karşılaştığı Midtjylland’e 2-0 mağlup olarak taraftarlarını şoka uğrattı. Danimarka lideri, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Galatasaray deplasmanından 1 puan çıkartmıştı. 

İlgini Çekebilir
Tolunay Kafkas: ''Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosu ligin üstünde''
Habere Git

Bayern, Leipzig'e iki puan bıraktı

Bundesliga’nın her sezon şampiyonluk favorisi olarak görülen Bayern Münih, bu hafta Leipzig deplasmanında 1 puanı geriden gelerek kurtardı. Maçın ilk yarısında 2-0 geriye düşen Bavyera ekibi, 57 ve 70. dakikalarda bulduğu gollerle 1 puanı kurtardı. Bayern Münih, bu beraberlikle birlikte Bundesliga’da 4. sıraya geriledi. 

Galatasaray, İngiltere deplasmanında

Grubun ilk maçında Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Galatasaray, 3 Ekim salı günü Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında Manchester United'a Old Trafford'ta konuk olacak. 

 

Senin için hazırladığımız haberler