Marsilya, Galatasaray'ın İstediği Alexis Sanchez Transferini Açıkladı

10.08.2022 - 15:45 | Son Güncellenme: 10.08.2022 - 15:49

Galatasaray'a kadrosuna katmak istediği Alexis Sanchez'den kötü haber geldi. Ligue 1 devi Marsilya, yıldız futbolcunun transferini resmen açıkladı.

Marsilya, Galatasaray'ın İstediği Alexis Sanchez Transferini Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Kadrosuna yaptığı takviyeler ile yaz transfer dönemine damga vuran Galatasaray, son olarak Mertens ve Torreira gibi yıldız futbolcuları renklerine bağladı. Rotasını Serie A devi Inter'den ayrılan Alexis Sanchez'e yönelten Cimbom, Şilili yıldızdan kötü haber aldı.

Marsilya'yı tercih etti

Sarı-Kırmızılı kulüpten transfer teklifi aldığı belirtilen Alexis Sanchez, Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın devreye girmesi ile Fransa'yı tercih etti. Dev kulüp, Sanchez transferini resmen açıkladı.

623 maçta 180 gol, 141 asist

Kariyerinde Barcelona, Arsenal ve Manchester United gibi devlerin de formalarını da giyen Sanchez, geçen sezon İnter formasıyla 38 maçta 9 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Hücumun her noktasında forma giyebilen yıldız futbolcu, forvet, forvet arkası veya kanatlarda görev yapabiliyor. 

Sanchez bugüne kadar toplam 623 maça çıkarken 180 gol ve 141 asistlik performans sergiledi. Şilili yıldız, ülkesinin milli takımında 146 karşılaşmada 48 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler