Galatasaray evinde kaybetmiyor! Beşiktaş 6 yıldır kazanamadı

20.10.2023 - 12:19 | Son Güncellenme: 20.10.2023 - 17:22

Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar, 6 yıldır Beşiktaş'a karşı evinde oynadığı maçları kaybetmiyor. İşte detaylar...

Galatasaray evinde kaybetmiyor! Beşiktaş 6 yıldır kazanamadı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibini Rams Park'ta ağırlayacak. Zorlu derbi öncesi Galatasaray'ın kendi evinde Beşiktaş karşısında sağladığı üstünlük dikkat çekti.

Evinde en son 2017'de yenildi!

Galatasaray, evinde Beşiktaş'a karşı oynadığı maçları kaybetmiyor. Sarı-Kırmızılılar son olarak 6 yıl önce Siyah-Beyazlılar'a 3 puan verdi. Beşiktaş, 27 Şubat 2017 tarihinde çıktığı Galatasaray deplasmanından 1-0 galip ayrılmıştı. Aslan 2017'den bu yana Beşiktaş'ı ağırladığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

En son Beşiktaş'a yenildi

Galatasaray, resmi maçlardaki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada aldı. Aslan, bu müsabakanın ardından Süper Lig’de 14, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında da 2 olmak üzere oynadığı toplam 22 mücadelede kaybetmedi. Aslan, geride kalan maçlarda 19 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

İlgini Çekebilir
Yıldızlar parlayacak! 10 milyarlık derbi
Habere Git

Süper Lig’de son 7 maçını kazandı

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 7 karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Sezona Kayserispor beraberliği ile başlayan Sarı-Kırmızılılar, daha sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü ve Antalyaspor'u mağlup etmeyi başardı.

Evinde 20 maçtır yenilmiyor

Galatasaray, Süper Lig’de evinde oynadığı maçlarda rakiplerine kolay puan şansı vermiyor. Sarı-Kırmızılılar, sahasındaki en son yenilgisini geçtiğimiz sezon Giresunspor karşısında aldı. Aslan, bu müsabakanın ardından oynadığı 20 karşılaşmada 18 galibiyet elde etti ve 2 beraberlik aldı.

En az gol yiyen ikinci takım

Galatasaray, bu sezon savunmada gösterdiği başarılı performansla da dikkat çekiyor. Sarı-Kırmızılılar, ligde oynadığı 8 müsabakada kalesinde 4 gol gördü ve bu performansıyla Süper Lig'de en az gol yiyen ikinci takım oldu. Cimbom, söz konusu 8 mücadelenin 5'inde de kalesini gole kapadı. Şu an ligde en az gol yiyen takım ise kalesinde gördüğü 3 golle Fenerbahçe.

Senin için hazırladığımız haberler