Galatasaray, Mauro Icardi'nin Bonservisi İçin PSG ile Transfer Masasına Gidiyor

16.11.2022 - 10:06 | Son Güncellenme: 16.11.2022 - 14:42

Sezon başında kiraladığı Mauro Icardi'nin performansından memnun kalan Galatasaray, Ligue 1 devi Paris Saint Germain ile bonservis görüşmelerine başlayacak.

Galatasaray, Mauro Icardi'nin Bonservisi İçin PSG ile Transfer Masasına Gidiyor

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkat çeken Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'deki performansıyla taraftarını sevindirdi. Okan Buruk yönetiminde yıldızlarından katkı almaya başlayan Sarı-Kırmızılı takım, Arjantinli golcüsünün bonservisi için harekete geçti.

Bonservis görüşmesi yapılacak

Sabah'ın haberine göre Dursun Özbek yönetimi, Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek için düğmeye bastı. Fransız kulüpten görüşme talep edilirken, Galatasaray ve Paris Saint Germain'in birkaç gün içinde Mauro Icardi'nin bonservisi için masaya oturacakları ifade edildi.

6 milyon 750 bin Euro'nun 750 bin Euro'su Galatasaray'dan

Paris Saint Germain'den 6 milyon 750 bin Euro kazanan Mauro Icardi'nin Sarı-Kırmızılılar'a gelmesiyle maaşında herhangi bir değişiklik olmadı. Arjantinli yıldız aynı miktarda para kazanırken, maaşının küçük bir bölümünün Galatasaray tarafından karşılandığı öğrenildi. Açıklanan rakamlara göre Icardi'nin maaşı için Cimbom'un kasasından, sadece 750 bin Euro çıkıyor.

İlgini Çekebilir
Milan, Galatasaray'ın "ciğer"ini istiyor!
Habere Git

Sezon başında Sarı-Kırmızılı kulübe katılan Mauro Icardi, 6 karşılaşmada Okan Buruk'tan şans buldu. 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran yıldız oyuncu, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler