Joao Felix'ten Flaş Galatasaray hamlesi! | Transfer Haberleri

09.06.2023 - 10:00 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 10:16

Transfer haberleri... Chelsea forması giyen Portekizli Dünya yıldızı Joao Felix sosyal medya hesabından Galatasaray’ı takibe aldı. İşte tüm gelişmeler...

Joao Felix'ten Flaş Galatasaray hamlesi! | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında yaptığı yıldız transferlerle uluslararası çapta adından söz ettiren Galatasaray, yeni sezon öncesi de önemli takviyeler yapma amacında. 2023-24 sezonunda Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası için geniş bir kadro kurmak isteyen Cimbom'un bu yaz patlatmaya çalıştığı en büyük transfer bombası Joao Felix olacak gibi görünüyor.

Joao Felix'ten Galatasaray hamlesi!

Bonservisi Atletico Madrid'de olan Portekizli yıldız Joao Felix, akşam saatlerinde Instagram hesabından Galatasaray’ı takip etmeye başladı. Felix'in bu hareketi, sarı kırmızılı ekiple transfer görüşmesi yaptığı iddialarını güçlendirdi.

Dursun Özbek, Felix transferini yalanlamadı

A Spor'da katıldığı canlı yayında Joao Felix'in Galatasaray'ı sosyal medyada takibe alması konusunda kendisine soru yöneltilen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, iddiaları yalanlamayarak kafa karıştıran bir cevap verdi. Özbek, "Bu durum Galatasaray'ın ne kadar önemli bir kulüp olduğunu gösteriyor." dedi.

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'ın ilgilendiği genç kaleci!
Habere Git

Joao Felix, Galatasaray ile çıkışa geçmek istiyor

4 yıl önce tam 120 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'dan Atletico Madrid'e transfer olan Portekizli yıldız, müthiş başlayan İspanya kariyerinde, yaşadığı çeşitli psikolojik sorunların ardından düşüşe geçti. Bu sezonun ikinci yarısını da Chelsea'de kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki futbolcu, İngiltere'de de aradığını bulamadı. Tıpkı Icardi gibi, Zaniolo gibi yeniden çıkış arayan Joao Felix için en doğru adresin Galatasaray olacağı düşünülüyor.

İspanya basını duyurdu! Galatasaray'dan Felix adımı

Joao Félix'in temsilcisi Jorge Mendes ,Atletico Madrid’in kapıları kapatmasından sonra Joao Felix’in kendini yeniden ispat edebileceği bir kulüp arayışlarına başladı. Joao Felix sosyal medyadan GS’ı takibe alarak fişeği yaktı. AS gazetesinin haberine göre Mendes ile Galatasaray yönetimi görüşüyor

Joao Felix'in performansı

Joao Felix, bu sezon Atletico Madrid'den 11 milyon Euro kiralama bedeliyle Chelsea'de forma giymişti. 23 yaşındaki Portekizli futbolcu İngiliz ekibinde 20 maçta forma giyerken 4 de gol attı. Güncel piyasa değeri 50 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler