Tammy Abraham Sakatlandı... Roma'da hedef Mauro Icardi!

06.06.2023 - 13:53 | Son Güncellenme: 06.06.2023 - 14:12

Serie A ekiplerinden Roma, Tammy Abraham'ın sakatlanmasının ardından santrfor transferinde rotasını Galatasaray'ın kiralık yıldızı Mauro Icardi'ye çevirdi.

Tammy Abraham Sakatlandı... Roma'da hedef Mauro Icardi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray, gelecek sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımı yıldız futbolcularla güçlendiren Sarı-Kırmızılılar'ın öncelikli hedefi kadro kalitesini korumak.

Yönetim kaliteyi korumak istiyor

Bu planla hareket eden Dursun Özbek yönetimi, sezon başında Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi'nin bonservisini almak için girişimlere başladı. Galatasaray'ın, Arjantinli süperstar için PSG ile masada olduğu kaydedildi.

Cimbom'a Icardi transferinde dev rakip

Fakat Mauro Icardi transferinde Galatasaray'a dev bir rakip çıktı. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Roma, yıldız golcüyü transfer listesine aldı.

Abraham'ın sakatlığı santrfor arayışına itti

İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Tammy Abraham'ın ciddi sakatlığının ardından santrfor arayışlarına başladı. Andrea Belotti'nin takımda tutulacağı ifade edilirken, İtalyan kulübün bir golcüyü daha kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Roma'da Icardi sesleri

Abraham'ın yükselen piyasası nedeniyle Premier Lig'e transfer olma ihtimalini göz önünde bulunduran Roma, yüksek maliyetlerle bir golcü almayı hedefliyordu. 25 yaşındaki forvetin geçirdiği sakatlık, transferi rafa kaldırdı. Yıldızı uzun süre boyunca takımdan ayrı kalacağı için Roma Mauro Icardi'ye yöneldi.

PSG ile Roma başkanları arasındaki ilişki ön planda

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde Icardi'nin bonservisinin Paris Saint Germain'de olduğu ve oyuncunun yüklü bir kontrata sahip olduğu hatırlatıldı. Fakat bu noktada PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile Roma Başkanı Dan Friedkin arasındaki iyi ilişkilerin ön plana çıkacağı, ikilinin aralarında anlaşarak ortak paydada buluşabilecekleri ifade edildi.

Mourinho Icardi ile sorun yaşamaz

Mauro Icardi'nin Inter döneminde yaşadığı sorunlar İtalya'da hatırlanırken, haberde Jose Moruinho faktörü öne sürüldü. Futbolcuların yıldızlarını parlatmasıyla ve maksimum verim alabilmesiyle öne çıkan Portekizli teknik adamın, Mauro Icardi ile sorun yaşamayacağı belirtildi.

Galatasaray'da 26 maçta 23 gol attı

Arjantinli süperstar, bu sezon Galatasaray formasıyla 26 maça çıktı. 23 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Icardi, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler