Ljubljana maçında kırmızı gören Lucas Torreira'nın cezası belli oldu

22.08.2023 - 17:22 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 17:34

Olimpija Ljubljana maçında kırmızı kart gören Lucas Torreira'nın kaç maç ceza alacağı belli oldu. Molde ile rövanş maçına yetişiyor. İşte detaylar...

Ljubljana maçında kırmızı gören Lucas Torreira'nın cezası belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, UEFA'dan iyi haber aldı. 3. eleme turu rövanşında Olimpija Ljubljana'ya karşı kırmızı kart görerek takımını eksik bırakan Lucas Torreira'nın cezası belli oldu.

UEFA cezanın 1 maç olduğunu bildirdi

Golvarmı.com'un haberine göre UEFA, Lucas Torreira'nın 1 maç ceza alacağını Galatasaray'a bildirdi.

Molde rovanşında oynayabilecek

Play-off turunda Molde ile mücadele edecek olan Galatasaray'da Lucas Torreira, turun ikinci ayağında forma giyebilecek.

İlgini Çekebilir
"Kim daha iyi göreceğiz"
Habere Git

Sezona kızararak başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda mücadele eden Galatasaray, Sloven takım Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelmiş ve maçı 1-0 kazanmayı başarmıştı. Sarı-Kırmızılılar, ilk ayağını 3-0 kazandığı turun rövanşında ise 1-0 önde giderken, Lucas Torreira kırmızı kart gördü.

Sarı-Kırmızılı takımın yıldız önliberosu Lucas Torreira, 2023/24 sezonunun ilk maçına Olimpija Ljubljana karşısında çıktı. Uruguaylı futbolcu, maçın 64. dakikasında direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

64. dakikada Lucas Torreira, orta alanda rakibine arkadan bir müdahalede bulundu. Karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda direkt kırmızı kartına başvurdu. Pozisyonun ardından VAR kontrolü de gerçekleşirken, kararın yanlış olduğuna dair herhangi bir uyarı gelmeyince Torreira soyunma odasına gönderildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Zaha ve Tete kararı! Kadroya...
Habere Git

İlk hazırlık maçında sakatlanmıştı

Torreira, sezonun ilk hazırlık maçında sakatlanmış ve yaklaşık 40 gün boyunca sahalardan uzak kalmıştı. Geçen hafta Slovenya'da yapılan ilk maçta kadroda olan ancak bir gün önceki antrenmanda sorun yaşayan 27 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'in ilk haftasında da kadroda olmasına rağmen süre alamadı.

Molde - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Molde ile Galatasaray arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçı 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü, saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma Norveç'te oynanacak.

Galatasaray - Molde rövanş maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray - Molde eşleşmesinin rövanş maçı ise 29 Ağustos 2023 Salı günü, saat 22.00'de oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler